Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija aktivne blagotvorne tvari iz parafina, potiče cirkulaciju i uspješno djeluje protiv reumatskih i artritičnih bolova

parafinska kupka za rukeNaši prsti i ruke dnevno naprave na tisuće pokreta. Bilo da je riječ o mikro-pokretima ili velikim radnim akcijama, umornim rukama na kraju dana treba temeljit odmor, a s vremena na vrijeme i cjelovit tretman njege. Pritom ne mislimo samo na manikuru i uljepšavanje noktiju, već prvenstveno na njegu ruku.

Osim toga, ne zaboravimo, mnogi muškarci izjavljuju kako na ženama često najprije primjećuju upravo - ruke. One su, pored očiju, usana, kose, dekoltea, guze ili nogu, najčešći adut zavođenja. Žene s lijepim i njegovanim rukama te s decentnim i zavodljivim pokretima ruku, imaju poseban šarm i eleganciju. 

Obljubljen među holivudskim celebrityjima prije izlaska na crveni tepih ili foto-session, kao mali ritual relaksa i važan tretman njege ruku, na prvom mjestu stoji parafinska kupka. Efikasna i vrlo jednostavna, parafinska kupka je postala temelj regeneracije i njege ruku. U toploj i opuštajućoj kupki otvaraju se pore, pa koža na taj način lako upija regenerirajuće i blagotvorne tvari iz parafina, te potiče cirkulaciju. 

Protiv reumatskih tegoba i artritisa

Parafinske kupke namijenjene su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje ruku i stopala. Posebno se preporučuju osobama sa suhom i umornom kožom, osobama koje su puno u kontaktu s kemikalijama i vodom.

Osim toga, parafinska kupka je zbog svoje topline iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Postupak najčešće počinje peelingom ruku, nakon peelinga stavlja se hranjiva maska, a nakon toga ruke se umaču u ugodno zagrijani parafin. 

aromatizirana parafinska kupka za rukeNa ruke se nakon toga navuku frotirne rukavice i parafin se pod njima hladi 15-ak minuta. Dok se hladi pod rukavicama, parafin na kožu otpušta aktivne tvari, djelujući terapeutski. Nakon tretmana koža na rukama je iznimno glatka, meka i vidno pomlađena. 

Parafinska kupka, dakako, tretman je koji se provodi i na stopalima. Dapače, liječnici je preporučuju dijabetičarima kao terapiju, koja sprečava odumiranje tkiva na nogama.

Beauty Institut Alla Via
Selska 3/2
tel: 01/3768-786
mob: 099/7676-820
www.studio-institut.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.