Svakodnevni stres i brz način života ostavljaju posljedice na našim osjećajima i izgledu. Na koži se pojavljuju prerani znakovi starenja, osjećamo se umorno i bez energije. Ljeto, uza sve, donosi i specifične probleme s kožom, uzrokovane djelovanjem sunčevih zraka i topline. Kako biste se rashladili i vratili vitalnost koži, isprobajte masažu hladnim granitnim kamenjem

sabai masaza granitom, pevonia botanica

Sasvim nova stvar na hrvatskom kozmetološkom tržištu je tzv. Sabai masaža ili masaža rashlađenim granitnim kamenjem. Kombinira aromaterapiju, masažu, tradicionalne masaže kamenjem i refleksoterapije. Kamenje od crnog granita različitih oblika i veličina odlično se prilagođava određenim dijelovima tijela. Sa svakim pokretom terapeuta osjetit ćete kako stres i bolovi iščezavaju i kako se u tijelo vraća energija. 

Za potpuno osjetilno iskustvo masaža se dopunjava specifičnim uljima s posebnim terapeutskim učincima s tri vrste mirisa: lavanda (umiruje i snaži), neroli (potiče i oživljuje) i ružmarin (opušta i pomlađuje). Sva ulja sadrže i vitamine A i E. Terapeutska masaža djeluje kao detoksikacija, osnažuje cirkulaciju krvi, učinkovito uklanja posljedice umora i stresa, a zbog svojih blagotvornih učinaka preporučljiva je i nakon sportskih povreda. Vaša koža će biti na izgled glađa i podatna, a vi potpuno opušteni. Da biste se još dugo osjećali tako ugodno, i kod kuće možete nastaviti s njegom tijela.

sabai masaza granitom, pevonia botanicaKod kojih se problema koristi masaža granitnim kamenjem?

- stres
- znakovi starenja
- napetost
- iscrpljenost
- pomanjkanje energije
- sportske povrede

Koji su rezultati masaže?

- uklanjanje bolova u mišićima
- potaknuta cirkulacija krvi i limfnoga sustava
- detoksikacija tijela 
- poravnata razina energije
- mlađi izgled

LPG EndermoSpa Centar
Zamenhoffova 22, Zagreb
tel. 01-3768-786

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.