Masaža pomaže cirkulaciju i čini nas odmornima, što neizostavno rezultira zdravom, sjajnom kožom. Štoviše, tajlandska masaža lica poznata je po svojoj sposobnosti da stimulira proizvodnju kolagena i potiče zatezanje kože. Povećavajući dotok krvi u mišiće lica i pospješujući limfnu drenažu, ova tehnika masaže može poboljšati tonus kože, smanjiti pojavu bora te poboljšati cjelokupnu teksturu kože.

thai centar mali

Od uspona društvenih medija, ljubitelji ljepote diljem svijeta jedni s drugima dijele savjete o tome kako postići efekt savršene staklaste kože kakvom se mogu pohvaliti žene u Aziji. Ako ste ikada bili na tajlandskoj masaži, sigurno znate kako je riječ o vrhunskom tretmanu koji poboljšava protok energije tijelom i smanjuje napetost. Pitate se kakve to veze ima s lijepom kožom? Odgovor je vrlo jednostavan. Naime, masaža pomaže cirkulaciju i čini nas odmornima, što neizostavno rezultira zdravom, sjajnom kožom. Štoviše, tajlandska masaža lica poznata je po svojoj sposobnosti da stimulira proizvodnju kolagena i potiče zatezanje kože. Povećavajući dotok krvi u mišiće lica i pospješujući limfnu drenažu, ova tehnika masaže može poboljšati tonus kože, smanjiti pojavu bora te poboljšati cjelokupnu teksturu kože.

thai centar mali

S dolaskom toplih dana i približavanjem godišnjih odmora, potrebno je i tijelo očistiti od suvišnih toksina i masnoća koje su se nakupili tijekom zimskog perioda, a za to se svakako preporučuje Slimming masaža, također dostupna u Thai Centru Mali. Slimming masaža cilja na područja sklona nakupljanju viška masnoće, s ciljem poboljšanja cirkulacije i poticanja probavnog sustava. Koristeći kombinaciju ritmičkih pokreta, duboke masaže tkiva i nježnog istezanja, tajlandska slimming masaža stimulira limfni sustav, pomaže u uklanjanju toksina i smanjuje zadržavanje tekućine. Usmjeravanjem na specifične točke i energetske putove, poznate kao „sen linije“, ova tehnika masaže pomaže poboljšati metabolizam i probavu, olakšavajući prirodne procese sagorijevanja masti u tijelu. Također, tajlandska slimming masaža vrlo je učinkovita kod smanjenja celulita. Tehnike kojima se terapeutkinje koriste prilikom masaže ciljaju potkožna vezivna tkiva, razgrađuju masne naslage i zaglađuju izgled kože. Uz redovite tretmane, primijetit ćete poboljšanja u teksturi i čvrstoći kože, što dovodi do zategnutijeg i ljepše oblikovanog tijela.

thai centar mali

Thai Centar Mali, najsuvremeniji i najveći centar za tajlandsku masažu, nedavno otvoren u strogom centru Zagreba, omogućava kupnju paketa masaža lica i slimming masaže, za 10 plaćenih masaža dobijete 2 gratis.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.