Terme Olimia već duže vrijeme u svojim wellness centrima koji su namijenjeni opuštanjima i uživanjima, sve više i više razvijaju novi pristup u obnavljanju duha i tijela, popularni selfness, koji pridonosi trajnim promjenama životnog stila

terme olimia

U wellness centru Orhidelia, najprestižnijem dijelu Termi Olimia (koji je već petu godinu za redom po izboru posjetitelja i stručnog žirija proglašen najboljim wellnessom u Sloveniji), u subotu 20.09.2014. organiziraju SELFNESS DAN.

Kako se nositi sa stresnim situacijama u životu, kako se dobro osjećati i brinuti o vlastitom zdravlju, kako zadržati odličnu formu i u jesenskim danima, te kako probuditi vlastitu vitalnu energiju, samo su neka od pitanja na koje će odgovore dati cjelodnevni program opuštanja i relaksacije tijekom Selfness dana.

Selfness dan počinje u 10.30 sati dvominutnim kućnim ritualom opuštanja, a nastavlja se uz programe meditacije i vizualizacije, vježbi disanja, upoznavanja s recepturama hrane koja okrepljuje i osigurava tijelu potrebne minerale. Posjetitelje Selfness dana očekuje i program za brzo i prirodno rješavanje iscrpljenosti, napetosti u mišićima, probavnih smetnji i slabe prokrvljenosti, kao i Aquadetox, te obnavljajuća kupka uz zvukove himalajskih zdjela. Saune Wellnessa Orihidelia tijekom Selfness dana nudit će i dodatne programe, poput regeneracijskog programa, vitaminskog program i kurkumin programa.

terme olimia

terme olimia

Selfness predstavlja korak naprijed od trenutnog opuštanja do trajnih unutarnjih promjena. Stručnjaci Termi Olimia (liječnici, maseri i fizioterapeuti) potiču pojedince na promjenu životnog stila, koja, između ostaloga, podrazumijevaju i uravnoteženu i zdravu prehranu, te psihofizičku aktivnost za uspostavljanje potpune ravnoteže tijela, misli i duše.

Na Selfness danu u subotu 20. rujna 2014. mogu sudjelovati svi posjetitelji Termi Olimia koji imaju ulaznicu za Wellness Orhideliu, a neki pojedinačni i posebni programi (navedeni u rasporedu) se dodatno nadoplaćuju.

Učinite nešto dobro za sebe i ne prepustite priliku za izvrsnim opuštanjem, druženjem i upoznavanjem prirodnih i učinkovitih recepata za jačanje vitalnosti i dobrog raspoloženja.

Više informacija na www.terme-olimia.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.