Dragi moji, napokon je izašla moja nova knjiga u kojoj nas sve podsjećam da smo svjetlost božanske ljubavi i pišem o tome kako s lakoćom živjeti ljubav. Nadam se da ćete uživati čitajući je!

Dea Devidas
Dea Devidas

Buđenje Boginje

Svaki tekst na portalu Femina.hr te na mom vlastitom portalu Elementi.hr, imao je (i još ima) jedan zadatak: unijeti svjetlo božanske ljubavi u svakoga tko ga pročita. Zato su napokon ti tekstovi ugledali svjetlo dana i u obliku knjige - „Svjetla" – zbirke probranih duhovnih tekstova za buđenje svijesti. U knjizi su duhovni tekstovi koji su otvorili najviše srca, ali ne samo onih koji su ih čitali, nego i moje, jer je svaki komentar, e-mail, fejs lajk i svaka druga reakcija čitatelja, otvarala u meni nova prostranstva ljubavi, rađajući novu volju da još više dijelim i širim ono što u svojim plutanjima po sferama primim. Istine stare, istine nove... Istine vječne. Naravno da nisam ni prva, ni zadnja koja i prenosi. Ali ih, u skladu s vremenom u kojem živim i svojom osobnošću – iznosim na svoj način. I hvala vam, voljena web obitelji, jer ste ih prepoznali i pokrenuli me na nova stvaranja. Bez naše razmjene u ljubavi, ne bismo ovako zasvijetlili.

I hvala vam jer ste me potaknuli na print. Prva namjera, naime, bila je jednostavno ih pustiti u eter, slobodne i svoje. No, potom su uslijedili znakovi – sve više ljudi se počelo javljati govoreći ih kako ih samostalno printaju, uređuju po svom „guštu" i smislu, pa uvezuju. Bilo mi je drago, i bila sam zahvalna, ali i dalje sam dvojila oko izdavanja. A onda me uhvatila riječ koju sam, možda najčešće, koristila tijekom njihova predstavljanja na Femini i Elementima – "podsjetnik", često sam pisala. I tu se dogodio „klik". Jer, u stvari, mi sve ovo o čemu govore „Svjetla" znamo: naša duša zna da je božanska, mi znamo da smo ljubav i znamo da je život ples polariteta... No, treba nam, svako toliko – PODSJETNIK - na istinu u nama. I tada je sinuo smisao printanja: zgodno je imati malu slatku knjižicu u torbi, ili pokraj uzglavlja, da je, kad zaboravimo pa padnemo u mrak, otvorimo i prvo što vidimo bude poruka, podsjetnik božanskoga u nama.

svjetla, dea devidas

Dakle, opet sam se malo raspisala, ali imala sam potrebu ispričati kako su i zašto „Svjetla" u knjigu ukoričena. U njima su prvi tekstovi – oni koji govore o tome zašto duša dolazi u tijelo i odabire određene životne scenarije i iskustva, kako čovjek može postati bogočovjek osvještavajući svoju intuiciju, misli i osjećaje te stvarajući njima, pa o duhu, tijelu, karmi i reinkarnaciji, srodnim dušama i blizanskim vatrama, ljubavi i strasti, kreaciji i slobodnoj volji...

Uz svaki je tekst i simbol koji sažima energiju priče – simboli (slova) iz Tarota i kabalističke tradicije te Rune: svi funkcioniraju kao Rei Ki simboli, možete ih disati i telepatski slati onima kojima je željena vibracija potrebna: primjerice, uz tekst „Blaženstvo ludosti" je alef, simbol koji pokreće tu vibraciju u nama. Namjerno uz njih nema objašnjenja, da nam se razum ne zapetlja: ako vam dođe, jednostavno ih koristite kako vam kažu. A oni će to učiniti, jer svjetla ljubavi tako rade.

Nastavljamo dalje svijetliti, božanskom ljubavi... Vidimo se na Femini i Elementima, družimo i razmjenjujemo. Živimo, kao što vidite, u uzbudljivom vremenu, pa stvaramo dalje: stoga su svi vaši povratni komentari dobrodošli i željeni, a ja vas u svjetlosti grlim.

www.elementi.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.