Pjevajuće tibetanske zdjele spadaju u vibracijsku medicinu jer tijelu i organima vraćaju prvobitnu frekvenciju zdravlja. Mnoge su stare kulture koristile zvuk kao sredstvo iscjeljivanja, što ne čudi jer zdjele uspješno djeluju na mnoga stanja, a posebno smanjuju stres i otpuštaju bol

tibetanske zdjele

Često zaboravljamo da smo dio Svemira čije se zakonitosti itekako odnose na nas. Krenemo li od činjenice da sve u Svemiru vibrira - predmeti, tlo, biljke..., tada i mi sami vibriramo. Svaki naš organ, svaka stanica vibrira svojom frekvencijom. Kod raznih zdravstvenih tegoba ili kada smo blokirani, emocionalno ili mentalno, pokrenuti se i iscijeliti možemo i -  zvukom.

Pjevajuće tibetanske zdjele spadaju u vibracijsku medicinu jer tijelu i organima vraćaju prvobitnu frekvenciju zdravlja. Mnoge su stare kulture koristile zvuk kao sredstvo iscjeljivanja, što ne čudi jer zdjele uspješno djeluju na mnoga stanja: smanjuju stres i otpuštaju bol. Ublažavaju glavobolju i nesanicu, ublažavaju bol kod reumatoidnog artitisa, bolova kralježnice, leđa, zglobova...; jačaju cjelokupno stanje organizma i poboljšavaju protok energije (pojačava se protok krvi i limfe, otplavljuju toksini, regulira krvni tlak te jača imunološki sustav...). Specifične su i po tome što djeluju na živčani sustav, usporavaju aktivnosti tijela kao što su disanje, rad mozga i srca, te tako opuštaju.

Riječ je zapravo u zvučnoj masaži prilikom koje se zdjele polažu na tijelo osobe koja leži odjevena, te se njima kreće i prelazi se preko akupresurnih točaka i meridijana. Vibracija tako ulazi u tijelo i putuje svim dijelovima do svake stanice. Zvuk otklanja blokade, jača našu sposobnost ozdravljenja i opušta.  Utjecaj tretmana osjeća se još satima, stoga je dobro piti dovoljno tekućine i dozvoliti si malo odmora.

Kako bi učinak bio još bolji i dublji, tibetanske zdjele mogu se kombinirati s eteričnim uljima, naročito kod  tegoba i boli u leđima, rukama, nogama. Već nakon nekoliko tretmana, osoba se osjeća pokretnije i bez napetosti.

Dakle, ako osjećate bol, nesanicu, depresiju ili ste zapeli na jednom mjestu, evo prilike za vas! Svaka osoba koja, dolaskom na recepciju Mofit fitness kluba, donese ovaj isprintani članak ostvaruje 15% popusta na tretman tibetanskim zdjelama. Otkrijete zvuk, iscijelite se!

Klara Benko, obiteljski aromateraput
Centar za masažu i promociju zdravlja Penso Positivo
MoFit fitness club
www.mofit.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.