Twinkle Spa by Poliklinika Ribnjak nova je adresa koja na jednom mjestu objedinjuje sve potrebe roditelja i beba. Od specijalističkih pregleda, individualiziranih vježbi za trudnice i mlade mame uz inovativne aplikacije, baby handlinga i NLP programa, programa za bake i djedove, do čarobne, prirodne kozmetike

Twinkle Spa Centar, Velina Orsolic

S obzirom da trudnice s povećanim oprezom moraju paziti na svoje zdravlje, posebno kada je riječ o korištenju kozmetičke njege i njihovih sastojaka, donosimo zanimljivu vijest za sve buduće mame koje do sada u Zagrebu nisu imale povjerenja u spa kozmetiku koja se koristi u wellness centrima.

Naime, u sklopu renomirane Poliklinike Ribnjak otvoren je Twinkle Spa Centar koji koristi kozmetiku sa sastojcima prilagođenim trudnicama. Inaće, Poliklinika Ribnjak na jednom mjestu spaja zdravstvene, medicinske i estetske usluge te usluge lifecoachinga prilagođene trudničkom i postporođajnom periodu.

Twinkle Spa Centar

Twinkle Spa Centar

Osnivačica i voditeljica Velina Oršolić na ideju je došla nakon što se tijekom trudnoće i u prvim mjesecima majčinstva susrela s bezbroj pitanja za koja nije znala gdje potražiti točne i stručne odgovore: ''Imala sam tisuću pitanja i dvojbi za koje nisam znala na koju ih točnu adresu poslati i gdje pronaći mjesto koje će objediniti i medicinske i zdravstvene i estetske potrebe, a koje je istovremeno i oaza opuštanja za mene i moju curicu, jer, naravno, kao i svaka majka želim najbolje svom djetetu.'', ističe Velina Oršolić.

Uz nju, tim Twinkle Spa Centra čini i vlasnik Poliklinike Ribnjak, dr. med. Milan Milošević koji vodi liječnički tim zadužen za praćenje razvoja djeteta i njegovog motoričkog sustava: „Naše su usluge kreirane kako bi roditelji i njihovo dijete imali sretne dane ispunjene ljubavlju, pravilnom skrbi i stručnom pomoći vezano uz sva delikatna pitanja koja taj osjetljivi period života nosi''.

NLP trenerica Sanjica Ćačić pomoći će svladati sve strahove i unutarnja previranja žena tijekom trudnoće i nakon poroda, a Tea Sukreški, stručno educirana fizioterapeutkinja u području ginekologije i porodništva, uz pravilne vježbe pripremit će mame za porod ili im pomoći da se vrate u formu zajedno s bebom.

Budući roditelji na jednom mjestu mogu dobiti mnoge kvalitetne informacije i naučiti vještine koje će ih u svakom smislu pripremiti za porod, ali i za roditeljstvo, brigu o djetetu i svom vlastitom zdravlju prije i poslije poroda.

Od redovitih konzultacija s liječnikom, snimanja kukića, analize hoda, usluga fizioterapeuta, praćenja trudnoće i napretka vježbanja uz pomoć pulsmetra i aplikacija, opuštajućih masaža, individualnih vježbi za mame i bebe, posebnih programa za bake i djedove, pa sve do beauty i estetskih tretmana prilagođenima trudnicama i mamama koje se žele vratiti u formu, cijela obitelj moći će uživati i u sitnim radostima i orginalnim opuštajućim tretmanima.

Twinkle Spa Centar

Tu su i preslatki Twinkle Spa proizvodi poput dizajnerskih personaliziranih dekica, jastuka i prirodne kozmetike kako bi iskustvo bilo još potpunije. So long, farwell & bye bye, Twinkle fairy rescue mission i Walk in the clouds samo su neki od naziva 100% organskih kozmetičkih proizvoda nastalih u suradnji s tvrtkom AlpStories uz pomoć kojih će se trudnice i mlade mame moći osjećati lijepo iznutra i izvana.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.