Shin Tai tretman temelji se na načelima Shiatsu masaže u kombinaciji s ljekovitošću svile. Nakon potpuno prirodnog i ugodnog tretmana, lice je glatko i revitalizirano

shin tai masazaShin Tai tretman pruža licu intenzivnu njegu i zaštitu, a njegov je učinak sličan liftingu jer duboko obnavlja strukturu kože. Tretman se temelji na kombinaciji japanske Shiatsu masaže i koreanske ručne masaže. Načela Shin Taia postavio je Saul Goodman, utemeljitelj Međunarodne Shiatsu škole, inkorporirajući u japansku i koreansku tehniku još i neke postulate zapadnjačkih medicinskih masaža.

Prilikom Shin Tai tretmana, specijalnu masažnu tehniku lica terapeut provodi čistim ekstraktom nemodificirane, sirove svile (a katkada i poludragoga kamenja). Tretman je vrlo ugodan, a njegov anti-ageing efekt vrlo brzo vidljiv, zbog visokog postotka aminokiselina, te sposobnosti svile da uskladišti vrlo visok postotak vlage, njime se postiže izvrsna hidratiziranost kože.

Shin Tai tretman postaje sve omiljeniji među ženama, pravi hit na Zapadu, jer je vrlo ugodan, potpuno prirodan i neinvazivan, a njegovi su učinci brzo vidljivi. Mnogi ga etiketiraju epitetom „revolucionaran" jer predstavlja tretman za pomlađivanje koji je odlična alternativa estetsko-kirurškoj intervenciji. Ekstrakti svile i poludragog kamenja stimuliraju cirkulaciju lica i ubrzavaju regeneraciju tkiva, a tretman posebno dobro djeluje na osjetljivo područje oko očiju koje se vidljivo zateže i učvršćuje.

Shin Tai lifting se, osim na licu, provodi i na nježnoj koži dekoltea i vrata, po istom principu kao i na licu.

U Hrvatskoj ga možete obaviti u boljim kozmetičkim salonima i wellness centrima, a njegova se cijena kreće između 350 i 700 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.