Objavljujemo imena 5 sretnih dobitnica prekrasnih svilenih marama s potpisom Lolite Lempicke koje vam daruju Femina.hr i Martimex. Nosite ih kao neodoljiv dodatak svom ženstvenom stilu

lolita lempicka, svilena marama i parfem si lolitaPet čitateljica koje dobivaju svilenu maramu s potpisom Lolite Lempicke su:

1. Sandra Ćudina, Zagreb

2. Lea Lončar, Zagreb

3. Lorena Lalić, Podcrkavlje

4. Tea Salar, Varaždin

5. Gordana Joja, Zadar

Od čiste svile, romantičnog dizajna, usklađenog s prepoznatljivim nježnim i ženstvenim stilom Lolite Lempicke i njenih parfema, marame s potpisom glasovite francuske dizajnerice, osvježit će vaše odjevne kombinacije i učiniti vas posebnom.

Cvjetni motivi, crne točkice na bijeloj pozadini i prepoznatljiva senzualnost u pariškom stilu, savršeno će se uklopiti uz dnevni ili večernji look, jer ove marame možete kombinirati kako uz ležerni casual, tako i uz elegantne modne kombinacije za svečane izlaske. 

Svilena marama s potpisom Lolite Lempicke prati kampanju njenog novog parfema Si Lolita, koji je upravo stigao u hrvatske parfumerije. 

To je vrlo opojni i snažno začinjeni cvjetni miris. Iako je u gornjim notama ruža koja daje nježnost i senzualnost, najupečatljivije su jake note papra, bergamota i mandarine. Miris je temeljno rađen kao miris za muškarce, ali ga je Lempicka složila na jedan sasvim novi način. U donjim se notama odlučila za opore sastojke - pačuli i ambru.

Si Lolita je vrlo snažan, dojmljiv i fatalan parfem, s jakom muškom energijom. Miris se nalazi u prekrasnoj bočici karakterističnoj po obliku djeteline s četiri lista, napravljene od stakla sa zlatnim rubovima i bajkovitom dizajnu prepoznatljivom za Lolita Lempicka brend. Svaki od listova djeteline je u obliku srca te predstavlja ljubav i ljepotu žene, njena maštanja i emocije...

svilena marama si lolita i parfem si lolita

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.