Prelijepa Doutzen Kroes lice je nove linije kultnih L'Orealovih ruževa Color Riche. Za ovo proljeće L'Oreal i Doutzen biraju žarke boje - s glavnim beauty adutom kao predvodnikom - narančastim usnama. Biste li se i vi odvažili?

doutzen kroes color riche

L'Orealov ikonski ruž Color Riche je, kao što to njegovo ime govori, bogat prekrasnim pigmentima, ruž koji svakom tenu daje čistoću i naglašava ga. Žene jednostavno obožavaju blistavu ljupkost ruža Color Riche. Ono što nam se najviše sviđa u novoj kolekciji Color Riche jesu Intense nijanse. Boje Intense smjele su i elegantne, a svako žensko lice uspješno transformiraju i u najobičnijim svakodnevnim situacijama.

l'oreal color riche

Ovog proljeća, boje su se u potpunosti vratile na scenu i mogu se miješati i kombinirati na sve moguće načine. Danas se mogu vidjeti različite nijanse i boje koje nadmašuju čak i crvenu, boje poput glavne zvijezde - narančaste, zatim boje fuksije, smeđe, ljubičaste... Ali najvažnije od svega je to što se boje sada drugačije doživljavaju i postale su sastavni dio mode, ali i njenog još sofisticiranijeg rođaka stila.

Nametljive, jarke boje više nisu potpuni promašaj, već način kojim se naglašava jedinstvena ljepota žene i gradi privlačan i originalan osoban stil. Ideja baš one prave boje za haljine, kosu ili ruž za usne više ne drži vodu. Boja je sad nešto što se odnosi na cijelu osobnost, ženu koja svaki dan ponovno otkriva sebe kroz boju, boju odjeće koju nosi, boju kose, kozmetiku i ruž za usne. Kombiniranje boja također se vratilo u modu. Vratili su se kontrasti, razigrane, neočekivane, kreativne kombinacije koje su zabavne i protiv svih pravila.

Žene ponovno uživaju u sebi. Žive boje više nisu rezervirane isključivo za elegantnu večernju odjeću već se mogu nositi tijekom dana u kombinaciji s odjećom za svaki dan.

Cijena: 87,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.