Vrući su dani stigli i kosu nam je sve teže nositi raspuštenu na ramenima. Ovi mjeseci su stvoreni za podignute frizure. Kosu možete vezati i podizati u nebrojeno mnogo varijanti, ovisno o tome kako dignuta kosa pristaje vašem licu... Ipak, trend su ležernije frizure, bez oštrih stezanja i zalizivanja...

podignute frizure

Ležerna punđica je idealno rješenje za ove vruće dane i svaka žena ju je nosila bar jednom u životu. Ležerne opuštene punđice su danas vrlo popularne i uz malo prakse i strpljenja možete ih napraviti u svega par minuta. Ona može biti niska, uz vrat, može biti visoki top knot, može biti na sredini... Ovakve punđe idealne su za žene valovite i kovrčave kose, a ako imate ravnu kosu, malo je nakon pranja zgužvajte rukama, uz pjenu za volumen, i efekt će biti gotovo isti.

podignute frizure

Ako vam je dosadna "obična" punđica povežite je s obrnutom ribljom kosti (od dna kose). Ova frizura podignut će vaš stil na viši nivo i dati vam posebnu eleganciju. Sve što trebate za izradu punđica, repića i top knotova su gumice za kosu, ukosnice, lak, češljić i malo laka za kosu na kraju. Svakako, vaša će kosa biti poslušnija ako nije svježe oprana jer na taj način punđica će čvršće stajati i neće kliziti. Ove frizure vas svakako spašavaju u ove vruće dane i kada vam je kosa neposlušna ili neoprana. U samo nekoliko minuta, malo mašte i strpljenja, možete realizirati jako chic izgled.

podignute frizure

podignute frizure

Naravno, sve ove verzije frizura možete ukrasiti vrpcama, trakama, maramama, ukrasima... Takvi detalji odlično izgledaju u ljetnim danima, uz neopterećeni stajling.

elf hair salon

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
Mob: 098-788-713
Tel: 01/309-7426

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.