Prizivamo proljeće na najljepši mogući način – mirisom opojnih engleskih ruža! Neka vaš dom zamiriše na senzualne i bogate note engleske ruže iz slavne Yankee Candle svijeće koja sadrži čiste i prirodne mirisne ekstrakte!

yankee candle fresh cut roses

Tri čitateljice koje na poklon od Mirisa prirode i Femine.hr dobivaju Yankee Candle Fresh Cut Roses mirisne svijeće, su:

IVANA BOTA, ŽRNOVNICA

KATARINA VENTIN SILJAN, VELIKA GORICA

OLIVERA KNEŽEVIĆ, OSIJEK

 

Proizvode Yankee Candle, danas jednog od najpoznatijih brendova u svijetu mirisa za dom, naći ćete u trgovini Miris prirode u Mesničkoj 5 u Zagrebu, te u zagrebačkoj trgovini u Gundulićevoj 18. Kao poklon smo za vas, za buđenje proljeća, pripremili mirisne svijeće Fresh Cut Roses, opojne arome engleske ruže.

Yankee Candle svijeće sadrže čiste i prirodne mirisne ekstrakte, prirodni pamuk i vrhunski parafin, a njihov mirisni užitak traje i do 160 sati. Osim modernog dizajna prilagodljivog svakom prostoru, kako izgledom, tako i bojom i mirisom, Yankee Candle svijeće pakirane su kao svijeće u čaši, u staklenci, kao male mirisne svijeće ili u obliku mirisnog voska. Imaju iznimno dugu i jednakomjernu gorljivost, intenzivan i koncentriran miris zahvaljujući ekstraktima pravih esencijalnih ulja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.