Yankee Candle ljetna kolekcija za 2013. godinu inspirirana je jednostavnim stvarima koje stvaraju osobni raj – tropskim zalascima sunca, svježim morskim zrakom, egzotičnim voćem...

yankee candle proljeće 2013

Naljepše uspomene govore same za sebe - odmor na pješčanoj plaži obasjanoj suncem i mirisom kokosa i cedrovine u zraku, nezaboravno buđenje u raju uspomena sa slatkim egzotičnim mirisom dinje i naranče, umirujuće lješkarenje uz šum mora i lagano udaranje valova s kombinacijama ugodnih nota morskih trava i mošusa... Yankee Candle u proljetnoj kolekciji predstavlja 5 mirisnih svijeća koje donose raj u svaki dom!

Yankee Candle ljetna kolekcija za 2013. godinu inspirirana je jednostavnim stvarima koje stvaraju osobni raj – tropskim zalascima sunca, svježim morskim zrakom, egzotičnim voćem... Proljetna kolekcija Yankee Candle svijeća dostupna je u trgovini Miris prirode u Mesničkoj 5 u Zagrebu te u zagrebačkoj trgovini u Gundulićevoj 18 - stigli su proljetni noviteti obogaćeni slatkim, osvježavajućim mirisnim notama.

Najfinije nam miriše:

Black coconut– stvara najljepši zalazak sunca u raju mira i tišine... bogati miris kokosa i cedrovine na otoku prepunom sočnih mirisa sviježeg sladunjavog cvijeća.

Waikiki melon– dočarava nezaboravno buđenje u raju i uspomene pomiješane sa slatkim, egzotičnim mirisom dinje s daškom ulja naranče.

Paradise spice– vraća na egzotičan otok sa skrivenim blagom... kojim dominiraju svježi miris banane i kremaste vanilije začinjen sa slatkim cimetom i klinčićem.

Turquoise sky- profinjen umirujući miris koji podsjeća na šum mora i lagano udaranje valova. Svježi miris koji trenutno diže raspoloženje i u čijim se kombinacijama miješaju mirisne note morskih trava i mošusa.

A childs wish–prigodna svijeća za Majčin dan- mirisom podsjeća na nevino djetinjstvo, topli povjetarac koji plahutavo pušte zelenim poljima i njiše mekane glavice maslačaka prigodna.

yankee candle proljeće 2013

Cijene:

U staklenci; mala: 79,00 kn
U staklenci; srednja: 155,00 kn
U staklenci; velika: 185,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.