Terme Olimia osmislile su posebne welness pakete za obnovu tijela pred zimu. Sve do 23.12.2014. specijalni programi, koji uključuju odabrane usluge za jačanje imuniteta poput ulaska u 9 različitih sauna, kupanja u bazenima s termalnom vodom, savjetovanja o vitalnoj prehrani s nutricionistima i liječnicima i wellness tetošenja u najwellnessu u Sloveniji, 30% su povoljniji

terme olimia

Posjet sauni jača imunitet, štiti od prehlada i viroza, astme, bronhitisa i dio je učinkovite pripreme tijela za nadolazeće hladnije dane. Temperatura saune podiže tjelesnu temperaturu na 38°C i organizam dovodi u stanje jednako kao i kod povišene temperature. Tijelo na taj način započinje proizvoditi bijela krvna zrnca i protutijela, a time ujedno kreće prirodni proces ozdravljenja i jačanja imunološkog sustava. Sauna ima i izuzetno pozitivno i ljekovito djelovanje na tijelo. Vručina raširi pore, a znojenjem se izlučuju toksini, skida odumrla koža itd.

terme olimia

U Wellness centru Termalija nalazi se najveći svijet sauna u Sloveniji, na ukupno 1.550 m² nudi devet različitih sauna u nekoliko različitih boja. U raskoši mira i opuštanja dnevno se provode i vodeni, beauty i meditacijski programi. U najprestižnijem dijelu Terme Olimia u Wellnessu Orhidelia doživljaj bazena i sauniranja je nešto sasvim drugačije i posebno, što dokazuje i priznanje za najbolji wellness u Sloveniji koje je Wellness Orhidelia dobio petu godinu zaredom.

Drugačiji doživljaj Nove godine

terme olimia

Upravo u Wellnessu Orhidelia pripremaju i poseban novogodišnji Selfness program, koji će sigurno osigurati odmoren i opušten ulazak u Novu godinu, u znaku ljubavi prema sebi i drugima. Kao što je već tradicionalno, i ove godine neće nedostajati sauna programa za potpunu obnovu tijela i duha. Doživljaj ulaska u Novu 2015. godinu pridonijet će i tibetanske zdjele i masaže, koje će tijekom cijele noći biti dostupne zainteresiranima.

Lagana kombinacija ukusne i zdrave hrane pridonijet će čišćenju tijela i duha. Osim čaše šampanjca u sauni, u ponudi će biti dostupna i prirodna termalna voda i osvježavajući napitci po vlastitom izboru, kao i bogati voćno-zeleni buffet.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.