Briga o djeci, kuhanje, pospremanje, stresan posao... - sve to svakodnevno opterećuje i iscrpljuje žene. S vremena na vrijeme treba otpustiti kočnice i okrenuti se sebi. Umor ili loše raspoloženje ostaviti iza sebe i posegnuti za pozitivnim promjenama, priuštiti si i opuštajuće trenutke

terme olimia prijateljice

Tijekom ožujka Terme Olimia pripremaju posebnu ponudu za prijateljice, opuštaju se 3, a plaćaju samo 2 osobe. Na Dan žena, u nedjelju 8. ožujka 2015., svim pripadnicama ljepšeg spola Terme nude mogućnost da »ukradu« malo vremena za sebe i opuste se na najbolji mogući način. Posebna ponuda za Dan žena uključuje relaksaciju u bazenima s termalnom vodom i podvodnom glazom, uživanje u svijetu sauna u najprestižnijem slovenskom wellnessu Wellnessu Orhidelia za upola nižu cijenu, 17,50 € po osobi.

Posebni paketi za prijateljice tijekom ožujka

terme olimia prijateljice

Tijekom ožujka Terme Olimia osmislile su i poseben pakete za prijateljice. Trosatno korištenje svijeta sauna u Wellness centru Termalia s 9 različitih sauna, svi programi u finskoj sauni, vitaminski snack i zeleni čaj za zdravlje tri prijateljice mogu uživati po cijeni 2 karte, tijekom tjedna za 12 € po osobi, a vikendom i praznikom 14 € po osobi. U Wellnessu Orhidelia prijateljicama se nudi 3-satno maženje, korištenje ogrtača i ručnika, parna sauna s oblozima od čokolade, detoksikacijskog premaza od algi ili meda, raspršivanje zraka u finskoj sauni Savu. Cijena za 3 prijateljice u ožujku povoljnija je za 50% u tjednu iznosi 17,6 € po osobi, a vikendom i praznikom 22,3 € po osobi.

Masaža mjeseca - Amala

terme olimia prijateljice

Masaža Amala nije samo masaža cijelog tijela ujedno je i njega tijela. Umjesto ulja, za masažu se upotrebljava mangov maslac. Mangov maslac je odličan za tonus kože i njezinu regeneraciju. Posebna pažnja se poklanja stopalima, dlanovima, kao i masaži lica. Nakon masaže osoba se zamota u foliju i odmara 10-ak minuta. Koža je nakon tretmana izuzetno njegovana i regenerirana. Masaža Amala traje 60 minuta, a ukupna cijena za 3 prijateljice iznosi 155 €, odnosno 170 € za vikend.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.