Vodeni park Aquae Vivae Krapinske Toplice ovog petka pretvara se u oazu uživanja samo za žene - 19.05.2017. od 14 sati čeka vas Stess Free Friday

krapinske toplice aqua vivae

U godini svoga otvorenja 2015. vodeni park Aquae Vivae primio je plaketu za finaliste na Danima hrvatskog turizma 2015. u kategiriji TOP DESTINACIJA TURIZMA ZDRAVLJA, a na Danima hrvatskog turizma 2016. godine priznanje za ATRAKCIJU GODINE u kategoriji rekreacija i zabava.  Aquae Vivae u svom restoranu nudi jela spravljena prema domaćim receptima, a poštuje i posebne prehrambene potrebe, te svakodnevno nudi i jela bez glutena.

krapinske toplice aqua vivae

Vodeni park Aquae Vivae je novo izgrađeni objekat, projektiran je visoko energetski učinkovito i svu energiju potrebnu za grijanje prostora crpi iz energije tople vode i električne energije potrebne za prijenos toplinske energije, tako da nema emisija CO2 u okoliš, te i na taj način čuva okoliš i zdravlje sviju nas.

krapinske toplice aqua vivae

Slobodno vrijeme potrebno je pomno isplanirati kako bi ono dalo sve ili barem dio učinaka kakve obično očekujemo. Aquae Vivae u suradnji sa svojim partnerima Gym & Fun i Pilates studio Tao isplanirali su jedan petak za sve žene koje jedva čekaju sa svojim prijateljicama pobjeći na kratku wellness puzu. Doček uz hladno prešane sokove voća i povrća. Mrkva, jabuka i đumbir čine sok za dugovječnost, a sok od mladog špinata i limuna sok za osvježenje i povećanje energije.

Aquae Vivae je vodeni park koji svoje bazene puni prirodnom ljekovitom termomineralnom vodom, a uz više od 170 vodenih atrakcija, podvodnih masaža, masažnih ležaljki, gejzira i slapova svakako ima dovoljno sadržaja za vaše potpuno opuštanje, to je Stress Free Friday. Uz opuštanje nude se i mnoge aktivnosti aqua aerobic, pilates, yoga i savjetovanje sa nutricionisticom. U programu za večeru Aquae Vivae vam nudi hranu za vitalnost. Hrana za vitalnost, hrana za sreću, spa food, ... što je to zapravo? Odgovore na ova pitanja također možete saznati i osjetiti okuse ako posjetite vodeni park Aquae Vivae Krapinske Toplice u petak 19.05.2017. i njihov event STRESS FREE FRIDAY.

krapinske toplice aqua vivae

Program se nakon službenog zatvaranja kupališta u 21 sat za sudionice programa STRESS FREE FRIDAY nastavlja do 23:00 sata.

Cijena aranžmana: 250 kn
Rezervacije na:
info@aquae-vivae.hr
049 501 999

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.