Stresan način života, dugo sjedenje, nepravilan položaj tijela, sportske ozljede… Svi smo se u jednom trenutku suočili s bolovima u leđima koje naprosto ne možemo sami riješiti nego nam je potrebna stručna pomoć. I tu na scenu stupa SPM high care masaža u Lens centru nakon koje ćete osjetiti olakšanje i biti spremni za nove izazove 

tertman za bolna ledja

Do bolova u leđima dolazi iz već jako dobro poznatih razloga. Bilo da ste zadobili sportsku ozljedu, dugo sjedite ili stojite na svom radnome mjestu, bili ste u lošem položaju, pod stresom ste i napeti - sve osjetite na svojim leđima. Tako se stvaraju miogeloze koje su zapravo nakupine u mišiću ili oko njega, koje pritišću živac, što može biti vrlo bolno. Uz to često dolazi do zastoja cirkulacije i limfnog toka, što otežava kretanje. No, stručnjaci iz Lens centra ne gube vrijeme na priče i o tome kako i zašto vas bole leđa, nego naprosto - nude rješenje. Riječ je o SPM vakuumskoj masaži.

tertman za bolna ledja

Jedna SPM high care masaža leđa zamjenjuje čak 6 ručnih masaža. Također, kad je riječ o ručnim masažama, nije isto jeste li kod svog masera došli ujutro među prvima ili poslijepodne među zadnjima kada on više ne može toliko dobro i učinkovito masirati. Kod SPM uređaja uvijek je jačina i kvaliteta jednaka. Dodatno, SPM masaža leđa ne boli. Vrlo je ugodna, a nakon nje osjećate se kao da lebdite. SPM tretman traje do 45 min, a nakon masaže se nanosi umirujući gel na leđa. Već nakon prvog tretmana osjeća se olakšanje. Do sada su ovu blagotvornu SPM masažu leđa probali mnogi naši sportaši jer je njima možda više nego ikome bitno da se brzo pripreme za nove sportske izazove.

tertman za bolna ledja

U Lens centru koriste profesionalnu kozmetiku i biraju proizvode koji daju rezultate. Sve se radi u opuštenom tonu, uz razgovor, šalicu kave ili čaja kako biste kući otišli zadovoljni i puni energije. Također, Lens centar je jedan od high care centara u Europi, ponosan na svoje uspjehe. Svojim klijentima nude vrhunsku high care kozmetiku, a klijenticama koje žele koristiti isključivo prirodne proizvode nude Golden Rain kozmetiku.

Za sve informacije i konzultacije možete zvati na mob: 095/9064 109 ili posjetiti Lens centar na Facebooku i Instagramu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.