Siječanj je mjesec velikih odluka koje načešće počinju promjenom prehrambenih navika, željom da se izgubi višak tjelesne težine i pročisti organizam. Detoksikacija ili čišćenje organizima više je od zdrave prehrane, riječ je o mijenjanju navika i u konačnici sebe samog, što propagira selfness načina života razvijen u Termama Olimia

terme olimia

Selfness koncepcija gostima Terme Olimia pruža puno više od samog opuštanja i uživanja u saunama, bazenima i masažama. Selfness način života put je do samospoznaje i uspostavljanja ravnoteže na fizičkoj i duhovnoj razini što u konačnici rezultira boljom kvalitetom života.

U Termama Olima kombinira se pristup moderne i tradicionalne medicine. Liječnik nakon pažljivog pregleda i dijagnoze za svakog gosta priprema individualni terapijski i prehrambeni program koji ima za cijlj potaknuti samoliječenje pojedinca. Detox proces u Termama Olima, uz odabranu hranu i napitke, kao i izuzetno učinkovitu Olimijsku termalnu vodu (koja se nudi za piće i kupanje, i koja dokazano podupire prirodnu ravnotežu) kombinira se s pilinizima, oblozima, masažama, suhim CO2 kupeljima, sauniranjem, ali i brojnim rekreativnim tehnikama opuštanja.

terme olimia

Detoksikaciju organizma najčešće prakticiraju žene u dobi oko 40 godina. Žene vole uživati u limfnim drenažama, carbofit i anticelulitnim oblozima za tijelo, ali sve više takvu vrstu programa traže i muškarci koji se opuštaju u saunama, aktivni su u fitnesu, na bazenima ili biraju razne rekreativne aktivnosti u idiličnoj prirodi.

Da bi ste ostali vitki i u formi, a prije svega zdravi Terme Olimia su osmislile nekolicinu selfness paketa. Naučite prirodne zakone, kako se povezati s dnevnim ciklusom (dan, noć), kad i što jesti prema dnevnom ciklusu, kako se kretati i umiriti emocije, zadržati vitalnost tijela i duha u poodmakloj dobi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.