Načinjene od sojinog voska koji se dobiva iz obnovljivih biljnih izvora, divne mirisne ručno rađene Nimbus svijeće u potpunosti su eco-friendly proizvod i izvrsna alternativa parafinskim svijećama. Ugodno će zamirisati i lijepo dekorirati vaš dom za blagdane, a mogu poslužiti i kao savršen poklon

nimbus svijeće

Nimbus svijeće nešto su sasvim novo i posebno na domaćem tržištu. Dolaze iz Grčke i posebno će ih znati cijeniti svi ljubitelji zdravih i visokovrijednih sastojaka. Ove svijeće, osim što su prekrasno pakirane, ne sadrže GMO ni pesticide. Njihov fitilj napravljen je od prirodnog pamuka koji ne sadrži tragove cinka i olova, a sojin vosak gori na nižoj temperaturi pa ove svijeće traju duže nego klasične parafinske svijeće. Osim toga, spremnik u kojem se nalaze kao i sam vosak - sve se može reciklirati.

nimbus svijeće

Svijeće dolaze u dvije veličine i dva različita pakiranja te mnogo mirisnih kombinacija. Samo je potrebno pomirisati svaku i odabrati onu koja vas je najviše očarala. Bijeli mošus, citrus, lavanda, cimet, jasmin, sandal ruža, slatki sandal, bambus, jantar i francuska vanilija mirisne su note svijeća u limenci.

nimbus svijeće

A veće i još luksuznije svijeće u posudama od elegantnog mliječno-bijelog stakla imaju sljedeće mirisne note: antitabac, bijeli mošus, cimet, divlja smokva, dječji puder, francuska vanilija, jantar ylang, menta limeta, sandal ruža i slatki sandal.

nimbus svijeće

nimbus svijeće

nimbus svijeće

Dostupno u knjižari Planetopija u Ilici 68, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.