Goste Terma Olimia i Terma Tuhelj od ove sezone očekuju brojni noviteti predstavljeni na konferenciji za novinare u jedinstvenom Wellness hotelu Sotelia****

terme olimia

Ljeto u Termama Olimia u slovenskom Podčetrteku i Termama Tuhelj u srcu Hrvatskog zagorja nikada nije bilo atraktivnije i ljepše. Wellness hotel Sotelia****s dobio je novu dozu šarma i elegancije. U investiciji vrijednoj 1,5 milijuna eura obnovljeno je 145 soba, restoran Basilicum, recepcija hotela, Wellness centar Armonia te kongresni centar Olimia. Arhitekt Dean Lah savršeno je ukomponirao suvremenu arhitekturu u prekrasnu zelenu okolicu Termi Olimia. Jake boje zamijenjene su mirnijim, zemljanim tonovima koji goste povezuju s prirodom, nova dekoracija, namještaj i osvjetljenje zaduženi su za stvaranje intimne atmosfere, a uz četiri postojeća hotel je dobio i četiri nova apartmana.

“Hotel Sotelia je otvoren prije deset godina te je doživio svoje prvo osvježenje što je sasvim uobičajeno u turizmu.  Turizam je investicijski vrlo zahtjevna branša s obzirom da se standardi, tehnologija kao i potrebe i očekivanja gostiju mijenjaju vrlo brzo. Renovacija koja je iza nas nadograđuje i nadahnjuje osnovnu priču koju smo postavili kad smo gradili hotel. Hotel je vrlo dobro prihvaćen od strane gostiju, a o njegovoj izvrsnosti svjedoče i brojne arhitektonske nagrade. Potrudili smo se da zadržimo njegov osnovni karakter, ali smo ga malo i pomladili, osvježili te mu dodali neke nove osobine“, ističe Dean Lah.

 terme olimia

Ovo nije jedina novost koja će vas dočekati u najpoznatijim slovenskim termama koje slave 50 godina turizma. Za vlasnike električnih automobila u sklopu garaže postavljene su dvije punionice za električna vozila, a za ljubitelje biciklizma tu je šest električnih bicikala.

I u Termama Tuhelj očekuje vas dugo toplo ljeto uz niz novosti. U tijeku je obnova ukupno 46 soba  u prizemlju i dva kata hotela Well**** te pripadajućih hodnika, a završetak radova očekuje se do kraja mjeseca. I Terra lounge bar postao je još privlačniji s novouređenom terasom i interijerom, dok je u sklopu projekta Art&Spa front cooking u restoranu Lati dobio još atraktivniji izgled. Njegovo uređenje potpisuje doktorica umjetnosti Mirjana Smolić koja je na inovativan način ukomponirala boje i začine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.