I naši najmlađi za svoje zdravlje i snažan imunosustav trebaju masažu i refleksoterapiju - čitajte u novoj knjizi Mary Atkinson "Iscjeljujući dodir za djecu"

iscjeljujuci dodir djecaIstraživanja su pokazala da terapeutski dodir kod djece može smanjiti bol i ojačati imuni sustav, poboljšati koncentraciju i komunikacijske vještine. Takva djeca imaju više samopouzdanja i smirenija su u stresnim situacijama.

"Iscjeljujući dodir za djecu" koristan je i praktičan vodič koji daje jednostavne i jasne upute korak po korak za masažu, akupresuru i refleksoterapiju uz korisne savjete o mješavinama za kupku s eteričnim uljima i preporukama za postupke kojima možemo osnažiti zdravlje djece.


Knjiga također daje pregled jednostavnih tehnika kojima možete podučiti djecu kako bi si sama pomogla u školi ili u igri, na primjer kad ih uhvati grč u nozi, kad imaju tremu prije ispita u školi ili su umorni. 

Ukratko, ova je knjiga cjeloviti vodič koji obuhvaća sve što bi roditelji trebali znati o pozitivnim učincima dodira u kojem ćete uživati zajedno sa svojim djetetom.

Mary Atkinson vodi terapeutsku kliniku i školu za holističku masažu, indijansku masažu glave, refleksoterapiju i aromaterapiju, Cijenjena je autorica više od petnaest knjiga s područja komplementarnih terapija.

Izdavačka kuća Planetopija.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.