Kakav je osjećaj otići na jedan sasvim novi i drugačiji vikend, a vratiti se inspiriran, pun života, ali miran, opušten i sretan? To najbolje znaju polaznici Sensa vikenda koje organizira magazin Sensa, jedini magazin za sretniji život u Hrvatskoj, u suradnji s portalom Vikendplaner.info. Saznajte sve o vikendima koji vas pune životnom energijom

 

sensa vikend

Svojim dolaskom učinili smo nešto dobro za sebe, potaknuli smo malu, ali zapravo veliku promjenu koja će se, sigurna sam, ako nastavimo živjeti s ovim entuzijazmom i primjenom znanja i vježbanja koje smo ovdje naučili, odraziti na cijeli naš život. Ovo je za mene jedno novo rođenje., izjavila je nadahnuto jedna od polaznica prvog Sensa vikenda, koji je ljetos održan u Novom Vinodolskom.

No Sensa vikendi održavaju se dalje, pa se nadamo da će se pretvoriti u lijepu i vrijednu tradiciju. Tako, u hotelu LE MERIDIEN LAV u Splitu od 30.10. do 1.11. u organizaciji magazina Sensa i portala Vikendplaner.info polaznice očekuje drugi u nizu jedinstvenih Sensa vikenda. Nakon napornog radnog tjedna otići na jedan sasvim novi i drugačiji vikend, a vratiti se inspiriran, pun života, ali miran, opušten i sretan, vrijedno je iskustvo i neprocjenjiv dar umu i tijelu, koji su iscrpljeni svakodnevicom.

Program ovog drugog Sensa vikenda iznimno je bogat - polaznicama dovodi suvlasnicu studija Divyja Petru Carmichael koja će pokazati kako iz duha i tijela izvući najbolje, bez obzira jeste li početnik ili napredni vježbač. Sat pozitivne energije uz vodstvo vlasnika centra za relaksaciju Oraveda, Mirka Vragovića, naučit će vas kako otpustiti stres i živjeti sretnije. Edukativna predavanja najboljeg hrvatskog life&business coacha Tatjane Divjak pokazat će vam kako u privatnom i profesionalnom životu postići maksimum. Program vam omogućuje i vježbanje pilatesa uz stalnu Sensinu suradnicu i jednu od najboljih trenerica pilatesa, Mirelu Anić, vlasnicu Body & Mind studija. Sve polaznike očekuju i pomlađujući tretmani pod vodstvom stručnjaka iz E Rejuvenation centara.

sensa vikend

Informacije o Sensa vikendima potražite na: www.vikendplaner.info

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.