Mnogi su razlozi zbog kojih u životu ponekad izgubimo radost, mir, poletnost, a i zdravlje. Osjećaji sigurnosti, zadovoljstva tada se čini dalekim. Što učiniti da bismo obnovili energiju?

tibetanske zdjele, feeling fabulous

Pravilo je isto, za užurbanu poslovnu ženu, osobu koja je upravo prekinula vezu ili je zapela na jednom mjestu, zagušena i frustrirana od dugih čekanja promjene - potraga fantastičnog osjećaja počinje u dubini same sebe.

Dan posvećen sebi neće promijeniti sve, no bit će prvi korak koji može odvesti do unutrašnje mudrosti, shvaćanja nekih stvari koje su nam bitne, a ujedno i osnažiti nas da djelujemo.

Lagane vježbe (thai chija, joge i pilatesa) vratit će fokus iz vanjskog svijeta na naše tijelo, njegove potrebe, prihvaćanje stanja kakvo jest da možemo dalje djelovati.

Dublje u opuštanje ući ćemo fokusiranim disanjem! Duboko disanje dovodi kisik u mozak, stimulira nervi sustav koji potiče mir. Lakše se povezujemo s tijelom, dok našu svijesnost odmičemo od briga, tako smirujemo um.

Što želim? Upravo o ovom odgovoru ovisi sljedeći tretman, a birati možete između: zvukoterapije tibetasnkim zdjelama (zvuk vraća prvobitnu vibraciju zdravlja svakom organu), bioterepije karmičkom dijagnostikom (traži se uzrok problema neke situacije ili bolesti), te opuštajućeg i iscjeljujećeg energetskog tretmana (obnovit će energiju, vratit tijelo i um u ravnotežu). Potrebno je biti iskren prema sebi, prepustiti se s povjerenjem - za rezultat!

Nakon uranjanja u sebe i traženja, vrijeme je da se umirimo i obnovimo masažom! Masaža cijelog tijela i lica mješavinom organski ulja, kreiranom za potrebe osobe u tom trenutku (npr. palmarosa, capaiba za njegu kože; đumbir, cedar i naranča za radost i polet; za snagu čempres i limun) opustit će napetost mišića, pokrenuti limfu i otplavljivanje toksina - dati tijelu priliku da se obnovi samo.

Pet sati bit ćete maženi, paženi i podržani u paketu Feeling Fabulous. Između tretmana okrijepit će vas pauze s čajevima, te laganim ručkom.

"Kad se više ne možemo vratiti, potrebno je naći najbolji put naprijed." Alkemičar.

Klara Benko, obiteljski aromateraput
Centar za masažu i promociju zdravlja Penso Positivo
MoFit fitness club
www.mofit.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.