U suradnji s Nakladom Ljevak i najpoznatijom hrvatskom trenericom života Tatjanom Divjak vodimo vas u malu školu sreće. Pratite Tatjanine savjete kako biste svaki dan započeli i završili s osmijehom

tatjana divjakSvatko od nas u životu se susreće s bezbroj situacija od kojih mnoge percipira kao problematične. Bez obzira jeste li tek zakoračili u život ili već imate mnoge situacije iza sebe, uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme. Izbor je vaš: možete pročitati Tatjaninu knjigu "Male ideje za sretniji život" i osjetiti nadahnuće, prepustiti se svojoj intuiciji i odabrati odgovor kao motivaciju za taj dan ili problem, proći područja u kojima imate najviše problema, ili pak potražiti specifičan odgovor za specifično pitanje.

Uvodni dio svake od ideja predočava problem, a završetak teksta je prijedlog odnosno "ideja za rješenje toga problema" - koji čitatelja inspirira na buđenje nove energije i ponekad zamjenjuje prijatelja za kojeg ili nemamo vremena ili oni pak nemaju vrijeme za nas.

Tatjana Divjak je life coach, kolumnistica magazina Sensa, kolumnistica tjednika Lider, autorica dviju knjiga s područja osobnoga razvoja i osoba zaljubljena u život. Diplomu i pravo na titulu Life Coach L. C. H. Stekla je 2005., po završetku škole za Life Coaching u Engleskoj kod Curly Martin, nakon dugogodišnje poduzetničke karijere, koja je uključivala i vođenje vlastite marketinške i PR agencije.

Njezini klijenti su osobe koje žele bolje i kvalitetnije živjeti, a u individualnom radu s njima Tatjana nalazi zadovoljstvo, uspjeh, sreću i mir. Radi ono što voli i voli ono što radi. Članica je European Coaching Institutea, Europskog udruženja za trenere. Više o Tatjani možete doznati na njezinoj web stranici www.tatjanadivjak.hr, a njezin rad pratiti i putem Facebook grupe Tatjana Divjak Life Coach.

Teme kroz koje vas vodimo tijekom idućih dana su:

1. Uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme - Uvod
2. Doprinos zajednici
3. Osobni uspjeh i potraga za srećom
4. Poslovni uspjeh i karijera
5. Duhovnost
6. Promjena samo stalna jest
7. Vještine bez kojih se ne može
8. Životne vrijednosti
9. Financije i imetak
10. Obitelj i roditeljstvo
11. Ljubav i odnosi

Tatjana je ponovno s vama za nekoliko dana u sljedećoj lekciji!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.