Po prvi puta, dvije svjetske beauty sile kombiniraju svoju ekspertizu kako bi stvorile revolucionaran alat: Steampod. Rezultat suradnje između L'Oréal Professionnela i Rowenta Salona, Steampod je prvi uređaj za ravnanje kose koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom. Besprijekorna tehnologija Steampoda i popratni proizvodi za njegu kose garantiraju dosad neviđene rezultate

steampod

Sa Steampodom, L'Oréal Professionnel uvodi u potpunosti novu generaciju uređaja za styling i njegu kose. Kao što samo ime govori, ključni element je para: Steampod je prvi uređaj za zaglađivanje kose na svijetu koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom iz posebno ugrađenih parnih generatora.

Steampod nudi vrlo upečatljive prednosti korištenja zahvaljujući tehnološkoj inovaciji:
- sustav demineralizacije vode za paru neusporedive čistoće
- pet različitih temperatura (od 170 do 210 °C) ovisno o željenom stilu i osjetljivosti kose
- izrazito tanak pokretni češalj za raspetljavanje kose prije aplikacije
- visoko tehnološke anodne, keramičke, prilagodljive metalne ploče za jednakomjeran pritisak i savršeno zaglađivanje od korijena do vrhova

Para je također ključna za Steampod proizvode za njegu kose. Korišteni isključivo sa Steampod uređajem, formule su aktivirane pomoću pare: para djeluje kao pokretač te prenosi aktivne sastojke koji prodiru unutar vlakna kose.

steampod

U Steampod uslugu ulaze i Steampod proizvodi za njegu kose, prva Pro-Keratinsku linija aktivirana parom. Linija sadrži dvije kreme aktivirane parom za zaglađivanje i obnavljanje kose, kremu za prirodnu do lagano osjetljivu kosu i kremu za osjetljivu do izrazito osjetljivu kosu. Obje kreme sadrže Pro-Keratin, ceramide i kationske agense koji pomažu u obnavljanju vlakna i jačanju međustaničnog cementa, za optimalnu zaštitu od oštećenja izazvanih zaglađivanjem. Dostupne su u različitim galenskim mjerama kako bi odgovarale različitim razinama osjetljivosti kose. Proizvodi imaju izrazito crno pakiranje s plavim indikatorima koji olakšavaju odabir. Treći proizvod u liniji je zaštitni serum aktiviran parom s hranjivim ekstraktima avokada i marelice. Specijalno dizajniran za izrazito oštećenu i oštećenu kosu. Koristi se na oštećenim dijelovima i vrhovima kojima je potrebna posebna njega. Proizvodi su dostupni isključivo kao dio Steampod usluge u salonu. 

steampod

STEAM LISS USLUGA: usluga započinje aplikacijom Liss Ultime šampona i maske prije samog tretmana. Nakon što je kosa osušena ručnikom nanosi se Steampod krema za zaglađivanje te se kosa suši sušilom. Steampod serum može se nanijeti na najosjetljivije dijelove kose. Na kraju kosu ravnamo pramen po pramen. Ova tehnika je izrazito brza i ženama pruža izgled rađen po mjeri. Postiže se styling s nevjerojatno sjajnim rezultatima. Kosa ostaje ravna do 72 sata uz upotrebu kreme za zaglađivanje prirodne ili blago osjetljive kose.

UNLIMITED LISS USLUGA: inspirirana ženama koje su opsjednute ravnom kosom, njome se postižu vrlo dugotrajni rezultati u trajanju od nekoliko tjedana. Nakon šamponiranja s Pro-Classics šamponima, nanosi se Liss Ultime maska na vrhove i najosjetljivija područja. Nakon toga nanosi se X-tenso za trajno ravnanje kose. Kada je kosa isprana i osušena, nanosi se Steampod serum. Nakon ovog koraka, kosa se provlači kroz anodne, keramičke, metalne ploče koristeći novi Steampod uređaj. Kosa je izravnata kao nikada prije.

Steampod usluga dostupna je ekskluzivno u frizerskim salonima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.