Ovo toplo i konačno sunčano vrijeme posljednjih dana jednostavno zove na razmišljanje o ljetu, moru, bikiniju, kratkim haljinicama i vrućim hlačicama. No, preko zime nagomilani kilogrami zbog fine i kalorične zimske hrane te nedostatka tjelesne aktivnosti vide se posvuda – na bedrima, trbuhu, »šlaufima« oko struka, pa i na opuštenoj koži na nadlakticama te kvare pomisao na skidanje i uživanje u ljepoti vitkog i zategnutog tijela

nuxe body ulje protiv celulita

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju prekrasna Nuxe Body ulja protiv celulita, su:

MARIJANA ŽINIć, SISAK

MARINA ŠIšEVIć, DUBROVNIK

MARIJA KNEžEVIć BARAčEVIć, SLAVONSKI BROD

Početak proljeća vrijeme da se konačno probudimo iz zimske uspavanosti i pokrenemo svoje tijelo, riješimo se suvišnih kilograma i uvijek mrskog celulita.

NUXE BODY ulje za oblikovanje tijela bogato je drenažno ulje za anticelulitnu masažu s čak 10 esencijalnih biljnih ulja (grejp, suncokret, cedar, cedrol, metvica, ylang-ylang, čempres, smilje, papar, ružmarin) koja stimulirajući eliminaciju vode i toksina smanjuju natečenost tkiva i jamičast izgled kože. Tri bazna biljna ulja (sezam, lješnjak i makadamija) hrane kožu i omogućavaju ugodnu masažu, a u kombinaciji s ekstraktom kakaa, morske alge Alaria Esculenta te bambusa oslobađaju uskladištenu masnoću.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.