Lak za nokte koji s dolaskom jeseni najbolje ide u našem salonu jest Shellac Tinted Love - prekrasna, duboka, elegantna burgundy nijansa. Svi bordo tonovi tijekom hladnih mjeseci odlično funkcioniraju na jesenske i zimske modne kombinacije i make-up... To je iznimno zahvalna, profinjena i sofisticirana boja

burgundy nokti

Nijansa burgundca jako je popularna manikura tijekom cijele godine, ali posebno u jesenskim i zimskim mjesecima. Trenutno nam najbolje ide nijansa Shellac laka, koja se zove Tinted Love - klasična bordo boja. Rekla bih da je ovo jako zahvalna nijansa, koja odlično paše na sve jesenske modne kombinacije. Nose je žene svih dobi i stilova - klasičarke, trendseterice, zrelije gospođe... To je manikura bez rizika. :)

burgundy nokti

Ova je boja pogodna za sve dužine i oblike noktiju. Ako se radi nail art - odlično paše uz zlatne nijanse, nude boje i crnu te manikuru s polumjesecom. Iako je radimo na svim noktima, osobno mi se čini najelegantnijom na klasično oblikovanim kockastijim noktima.

burgundy nokti

Nijanse variraju od klasične tamno crvene, preko zagasite bordo s više ljubičastih ili smeđih pigmenata. Naravno, ton birate ovisno o svom ukusu.

Instagram Josipa Beauty & Pro

Salon Josipa Beauty & Pro
Horvaćanska cesta 31 C, Knežija, Zagreb
Telefon: 3010-816
Mob:  098-184-1756 
Facebook Josipa Beauty & Pro
Instagram Josipa Beauty & Pro

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.