Danas je na novoj sunčanoj terasi zagrebačkog hotela DoubleTree by Hilton i Oxbo restorana održano predstavljanje novog koncepta, nove lokacije i novog partnerstva Fashion Weeka Zagreb, najdugovječnijeg i najekskluzivnijeg zagrebačkog modnog događanja

fashion week zagreb by afrodita

Fashion Week Zagreb ove sezone održat će se pod nazivom Secret Garden u jednom od najljepših skrivenih zagrebačkih parkova, u parku Green Gold Centra. Ovaj još mnogima neotkriveni japanski vrt s raznim biljem i cvijećem postat će ekskluzivan modni dom Fashion Weeka Zagreb by Afrodita koji će se održati 3. i 4. lipnja.

fashion week zagreb by afrodita

Predstavljanje nove suradnje Fashion Weeka Zagreb i Afrodita kozmetike vodila je predivna Anja Alavanja, a ambasadorice brenda Csilla Barath Batajić, Nives Čanović, Matija Prskalo i Sonja Kovač predstavljale su cvjetne inspiracije za novu liniju Afroditinih gelova za tuširanje „Secret Garden": s mirisom nježne magnolije, dražesnih ruža, divlje orhideje i romantičnog božura. Haljine u istim bojama cvijeća, dizajnirala je poznata slovenska dizajnerica Maja Štamol koja će ujedno i zatvoriti ovosezonski FWZ by Afrodita.

fashion week zagreb by afrodita

Nova linija proizvoda za tuširanje iz Kozmetike Afrodita SECRET GARDEN ovog će vas ljeta voditi tajanstvenim vrtovima cvijeća i okružiti profinjenim mirisima: magnolije, božura, ruža i orhideje. Ljubitelji uljnih i kremastih formula uživat će pod tušem i prepustiti se romantičnim cvjetnim užicima koji osiguravaju nježno čišćenje, zaštitu od isušivanja te njegovanu i meku kožu. Proizvodi ne sadrže parabene, parafin i silikone te su primjereni i za osjetljivu kožu. I najvažnije: ne narušavaju prirodnu pH ravnotežu kože.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.