Objavljujemo imena šest čitateljica koje na dar dobivaju vrhunsku termalnu vodu La Roche-Posay te La Roche-Posay fluid za zaštitu od sunca Anthelios AC Spf 30

la roche posay termalna vodaŠest čitateljica koje dobivaju termalnu vodu La Roche-Posay i La Roche-Posay fluid za zaštitu od sunca Anthelios AC Spf 30, su:

1. Marina Bumber, Zagreb

2. Mihaela Katić, Mokošica

3. Sunčica Batallar Gavranović, Split

4. Maja Fatiga, Vidovec

5. Marija Rođak, Zagreb

6. Francoise Kveder, Zagreb

TERMALNA VODA

Priča o La Roche-Posayju ide davno u prošlost, a kaže kako je Bertrand Du Guesclin, vrhovni zapovjednik francuske vojske tijekom vladavine Karla V, otkrio izvore u La Roche-Posayu na povratku iz bitke u Španjolskoj negdje pred kraj 14. stoljeća.

Zaustavio se kraj izvora da utaži žeđ. Legenda kaže da je njegov konj, koji je imao ekcem, skočio u vodu i izašao izliječen. I tako je započela legendarna priča o jedinstvenoj vodi blagotvornih svojstava...

Visokokvalitetna termalna voda La Roche-Posay glavni je sastojak svih La Roche-Posay dermokozmetičkih proizvoda koji su jedinstveni po učinkovitosti i visokoj toleranciji, čak i najnježnije kože. Preporučeni su od strane 25.000 dermatologa i korišteni svakodnevno od strane milijuna žena, muškaraca i djece diljem svijeta.

Ova termalna voda koristi se u svakodnevnoj njezi svih tipova kože pa i one najosjetljivije:

- zaokružuje rutinu čišćenja
- ublažava i umiruje crvenilo
- umiruje svrbež i peckanje 
la roche posay athelios ac spf 30- smanjuje mogućnost zaraze
- ubrzava zacjeljvanje
- osvježava

ZAŠTITA OD SUNCA

ANTHELIOS AC SPF 30 s termalnom vodom La Roche-Posay je ekstremni fluid za zaštitu od sunca za masnu kožu sklonu aknama i teksturom protiv sjaja.

Ultra lagana tekstura ANTHELIOS-a AC je obogaćena upijajućim mikrosferama koje se koriste u njezi problematične kože koja tijekom dana izlučuje previše sebuma. Upijajuće mikrosfere pomažu neutralizirati suvišni sebum kod masne kože. Tolerancija je ispitana na koži sklonoj aknama.

Proizvodi iz linije LA ROCHE-POSAY dostupni su isključivo u ovlaštenim ljekarnama gdje možete zatražiti savjet o najprimjerenijoj njezi Vaše kože.

www.laroche-posay.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.