Na poklon vas čekaju ekskluzivni beauty proizvodi kako biste ovoga ljeta bile temeljito zaštićene od sunca vrhunskim preparatima te kako biste mirisale tako da vam nitko ne može odoljeti! Za vašu kožu brine se Biotherm, a za prekrasne ljetne mirisne note brinu se Viktor&Rolf

biotherm i viktor&rolf

Čitateljica koja na poklon dobiva ljetni paket Biotherma i Viktora&Rolfa (dva Biotherm proizvoda za zaštitu kože od sunca -  Aqua Gelée Solaire za lice i tijelo te sprej Solaire Lacté te Viktor&Rolf Flowerbomb La Vie en Rose Sparkling EDT u limitiranom izdanju), je:

MARTINA HARčEVIć, SISAK

U 2015. godini, Biotherm predstavlja ne samo zaštitu od sunca, već sveobuhvatni program za njegu kože u ljetnim mjesecima. Biothermova tehnologija zaštite od utjecaja sunca, mora i vjetra kombinacija je visoke razine zaštite od UVA/UVB zraka i planktona Life Plankton, koja štiti osjetljivu barijeru kože i pomaže u njezinom obnavljanju.

biotherm i viktor&rolf

Aqua Gelée Solaire za lice i tijelo - SPF zaštita u obliku laganog gela. Lako se razmazuje, ostavljajući osjećaj svježine i gole kože bez bijelih mrlja. Klinički rezultati dokazuju povećanu zaštitu od soli (smanjena količina soli na koži: za 87%), kao i od dehidracijskog učinka vode.

Lagana, hidratizirajuća tekstura spreja Solaire Lacté nježno obavija kožu uz trenutačan učinak zaštite. Formula ostaje na koži i nakon dva kupanja u trajanju od 20 minuta.

Biotherm aktivno sudjeluje u očuvanju mora i njegovog biljnog i životinjskog svijeta, ulažući napore u poboljšavanje ekološke prihvatljivosti svih proizvoda. Razvio je tehnologiju kojom se povećava vodootpornost sredstava za zaštitu od sunca i tako smanjuje njihova koncentracija u moru. Proizvod ostaje na koži i ne ispire se u more.

biotherm i viktor&rolf

Viktor&Rolf Flowerbomb La Vie en Rose Sparkling EDT je zavodljiv, glamurozan, osvježavajući miris -nova uzbudljiva verzija iz Flowerbomb obitelji. Otvara se notama tangerine, bergamota, čaja i ružičastog papra. U njegovom su srcu ljiljan, frezija i ruža centifolija, a u bazi suhe note ambre i pačulija. Ovaj romantičan, svježi miris, s dodirom citrusa, cvijeća i bobica s pravom nosi ime "La Vie en Rose" - ljeto kroz "ružičaste naočale" s njime je zajamčeno. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.