Hladna godišnja doba idealno su vrijeme da kožu očistite, poboljšate mikrocirkulaciju i pripremite je za maksimalno iskorištavanje hranjivih i njegujućih sastojaka iz krema. Green Peel je potpuno prirodan biljni piling bez kemikalija, koji već više od 60 godina daje fantastične rezultate i oduševljava žene i muškarce širom svijeta. Baza pilinga je mješavina osam odabranih biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine, koji se nježno umasiraju u kožu

green peel brilliantina beauty centar

Green Peel je potpuno prirodan biljni piling bez kemikalija, čiju bazu čini mješavina osam odabranih biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine. Prije više od 60 godina, osmislila ga je Christine Schrammek i otad oduševljava žene i muškarce diljem svijeta. Osnovna razlika Green Peela i kemijskih pilinga je to što upravo zbog sastava i određenih biljaka ovaj piling pridonosi stvaranju novih stanica kože i time ona postaje čvršća i otpornija na izvanjske utjecaje dok kod kemijskog pilinga najčešće dolazi samo do uklanjanja vanjskog sloja i takva koža s vremenom postaje sve tanja i osjetljivija te time sve više podložna utjecajima iz okoliša.

green peel brilliantina beauty centar

Učinci Green Peela:

• Povećana cirkulacija - potiče metabolizam i čišćenje kože.
• Poboljšana mikrocirkulacija - više kisika i hranjivih tvari u koži.
• Eliminacija gornjih slojeva kože - proizvodnja novih stanica, regeneracija gornjih slojeva.
• Povećana proizvodnja vlastitog kolagena - čvršća koža, smanjene bore, zaglađivanje ili čak uklanjanje ožiljaka.
• Komedolitičan učinak - smanjuje se začepljenje žlijezda lojnica, komedoni se oslobađaju i rezultat je lice bez upala.

green peel brilliantina beauty centar
Uz anti-age preventivu, tretmani Green Peela ublažavaju različite probleme kože i lica i tijela kao što su proširene pore, seboreična koža, grubi ten, nečista koža, akne, ožiljci od akna, strije, koža sklona prijevremenom nastajanju bora s opuštenim konturama lica, od sunca oštećena koža, neki oblici hiperpigmentacija, opuštena koža na tijelu (trbuh, nadlaktice, bedra). Protokol omogućava doziranje različitih količina biljne mješavine Green Peela pa je moguće prilagoditi postupak prema tipu kože i željenim ciljevima te se može koristiti na svim uzrastima.

Postoje 3 metode Green Peela:

CLASSIC: za obnovu kože 
ENERGY: vitalnost i regeneracija bez piling učinka
FRESH UP: instant osvježenje bez piling učinka

green peel brilliantina beauty centar

Uspjeh tretmana ovisi o preciznoj analizi kože, pridržavanju točnog protokola tretmana te od pridržavanju uputa koje ste dobili od svog kozmetičara za postupanje s tretiranim područjem kod kuće. Upravo zbog svega navedenoga, pazite da se ovaj protokol izvodi u certificiranom salonu, koji je dužan certifikaciju obnoviti svake godine, kako biste bili sigurni da su proizvodi originalni i da je osoba stručna u izvođenju tretmana kako bi se izbjegle neugodne posljedice.

Više informacija: Brilliantina beauty centar.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.