Prije no što krenete stilirati svoju kosu peglom ili uvijačem, svakako je zaštitite preparatom koji čuva vlasi od toplinskog efekta te pazite da gadgeti s kojima radite budu doista visoke kvalitete jer ćete tako sačuvati svoju kosu od uništavanja, isušivanja i lomljenja

pegle i uvijaci za kosu

Kada razgovarate sa ženama o njihovom osjećaju samopouzdanja, mnoge će vam reći kako im je ključan faktor za dobar osjećaj i zadovoljstvo svojim izgledom upravo kosa. Čista, mirisna, zdrava i njegovana te naravno – savršeno stilirana i oblikovana. S druge strane, mnoge od nas, kada je o kosi riječ, žele upravo ono što možda nemaju – žene s ravnom kosom priželjkuju kovrče, dok kovrčave žene neprestano sanjaju o glatkoj ravnoj kosi. No nije riječ samo o tome da želimo ono što nemamo, već i o tome da volimo mijenjati frizure, ovisno o tome kako se osjećamo ili za kakvu se prigodu spremamo.

Proljeće je doba buđenja i promjena – mnoge od nas odlučuju se na promjenu frizure ili boje kose, a ako nismo spremne za to, onda se volimo kod kuće poigrati oblikovanjem kose. Naravno, kako bi kosa izgledala lijepo i kako bi frizura ispala onako kako želimo, kosa najprije mora biti zdrava i njegovana, posebno kada za njeno stiliranje koristimo pegle i uvijače za kosu (a statistike pokazuju da svaka druga žena prije izlaska svoju kosu stilira upravo peglom ili uvijačem).

Ove sezone nose se ležernije frizure koje izgledaju prirodno, opušteno i nehajno – njegovana kosa kojoj uvijačem ili peglom dodate tek onaj finalni touch savršenog stajlinga – IN su lagani valovi, poput onih koje nam ljeti ostavlja morska voda. Dakako, divlje snažne kovrče uvijek izgledaju savršeno, kao i voluminozne elegantne frizure.

Ako ste ljubiteljice sleek efekta na kosi – sjajne, glatke i zalizane frizure – ove ćete sezone doći na svoje. Zalizana ravna kosa, podijeljena po sredini ili na stranu nosi se ukrašena različitim špangicama i kopčicama, koje su ove godine preplavile Instagram i jedan su od najvećih hitova sezone. Svakako, kao i kod mode i kod make-upa, poanta cijele priče jest istaknuti svoju ljepotu, nositi frizuru s kojom se odlično osjećamo i koja je u skladu s našim stilom i karakterom. Naravno, u cijeloj priči, malo eksperimentiranja nije na odmet.

pegle i uvijaci za kosu

Prije no što krenete stilirati svoju kosu peglom ili uvijačem, svakako je zaštitite preparatom koji čuva vlasi od toplinskog efekta te pazite da gadgeti s kojima radite budu doista visoke kvalitete jer ćete tako sačuvati svoju kosu od uništavanja, isušivanja i lomljenja. Želite li svojoj kosi podariti prekrasne valove i volumen, na raspolaganju vam je cijeli niz odličnih aparata kao što su ovi uvijači za kosu koji su omiljeni među ženama. Prije nego što krenete s uvijanjem, svakako svoju kosu zaštitite sprejem za toplinsku zaštitu, a kada ste gotovi, svoje svježe napravljene valove ili kovrče njegujte i oblikujte losionom, balzamom ili pjenom za kovrče. Na taj način, frizura će duže trajati, a kosa biti zaštićena i podatna.

Želite li realizirati glatku, sjajnu i ravnu frizuru, bez obzira budete li je nosili raspuštenu, povezanu ili ukrašenu špangicama, kako je to ove godine trend, svakako birajte kvalitetne pegle za kosu te vlasi također zaštitite sprejem protiv toplinskog efekta. Odlične pegle za kosu učinit će vašu kosu zdravom i glatkom čitavo vrijeme, bez nepotrebnog isušivanja i oštećivanja kose. Uz dobar sprej za toplinski tretman kose dodatno ćete zaštititi svoje vlasi, a nakon realiziranog ravnanja kose, ne zaboravite ulje po želji za dodatni sjaj, mekoću, zaglađenost i miris. Dakle, ako imate dugu kosu, poigrajte se različitim efektima koje pružaju moderni alati za ravnanje i uvijanje jer su rezultati odlični, a frizure izgledaju vrlo efektno, dok kosa ostaje zaštićena i zdrava.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.