Prosječna žena, ako je vjerovati istraživanjima, tijekom života promijeni frizuru 104 puta... Priznat ćete, ima dana kada bismo taj rekord u 24 sata oborili

Ivona Tržić
Ivona Tržić

L'ORÉAL PROFESSIONNEL

Odnos žena i frizura možda najbolje opisuje rečenica – kada ne znaš što bi, promijeni frizuru. Ono što bih ja dodala je: živjele promjene, ali se prije toga konzultirajte sa stručnjacima i istražite sve opcije. Jer, iako kosa raste, to se neće dogoditi preko noći i neko ćete vrijeme morati živjeti sa svojom odlukom.

Podijelit ću s vama ono što je po mom mišljenju ključno kada planirate promjenu. Obratite pozornost na to kakav oblik frizure vam se sviđa, jer najčešće ne idete u salon po bojenje ili šišanje, u salon idete po oblik kose. Koliko god mislili kako vas je na promjenu motivirala želja za upravo tom savršenom hladnom nijansom (na instagramu #coolhair ima više od 3 milijuna objava), priznajte da su vaša očekivanja puno veća od toga i uključuju cijelu stilsku priču.

Volim razmjenjivati iskustva s kolegama i složili smo se da se gotovo niti jedna žena ne naručuje na bojenje, šišanje, frizuru ili pramenove, nego žudi za novim oblikom. A oblik ne postižemo samo šišanjem, nego i bojenjem kose.

parisian cool loreal professionnel

L’Oréal Professionnel je početkom mjeseca lansirao nove nijanse pod nazivom Parisian Cool. Iza ovog zvučnog imena nije samo paleta sa 7 novih hladnih nijansi kojima će vaš frizer postići pariški look. Parisian Cool uključuje i tehniku bojenja Color Me French koja ima pravilo potamnjivanja korijena kombinirajući dva tona razlike u formulama za postizanje prirodnog, multidimenzionalnog, nosivog i elegantnog izgleda.

parisian cool loreal professionnel

Parisian Cool oblik bojenja ne moraju nositi samo brinete, već se za njega mogu odlučiti i blondine. Pogledajte na našoj Facebook stranici video kako smo transformirali Nevenu Rendeli.

parisian cool loreal professionnel

Ne morate biti iz Pariza da biste izgledali kao Parižanka. Nazovite svoj omiljeni L’Oréal Professionnel salon i odaberite svoj pariški chic.

parisian cool loreal professionnel

L'Oréal Professionnel Facebook
L'Oréal Professionnel Instagram
L'Oréal Akademija Hrvatska Instagram

loreal professionnel logo

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.