Tijekom ljetnih mjeseci najveći je užitak na moru ostaviti slanu kosu da se osuši i uživati u tom divnom efektu kose s plaže. Neki to toliko vole da i tijekom hladnijih mjeseci koriste proizvode koji u sebi sadržavaju morsku sol te na taj način dobivaju prirodan beach efekt

Ivona Tržić
Ivona Tržić

L'ORÉAL PROFESSIONNEL

Kao i naše tijelo, kosa sve pamti, te joj je potrebna odgovarajuća njega i neutralizacija neželjenih tonova koje nam je prouzročio ljetni period – sol, sunce i vrućina odradili su svoje. Upravo zbog toga, posebno ako imate tonove plave kose, kada se vratite u grad, neophodan je odlazak u frizerski salon na uslugu pramenova ili bojenja. Često to nazivamo „generalkom“.

Nakon ljeta, naprosto osjetimo da je kosi potrebno osvježenje. Ako ste plavuša, u tom će vam pothvatu pomoći novi proizvodi za blond kosu, Blondifier.

Što je Blondifier?
Blondifier je stručnjak za blond kosu, novi član Serie Expert obitelji.

Kako se koristi Blondifier?

Na dva načina. Kao desetominutna usluga u salonu nakon koje blond kosa dobiva neutralizaciju neželjenih žutih ili narančastih tonova, a toplija blond nijansa dobiva pojačani zlatniji refleks.

blondifier

Klijentice koje žele hladniju blond nijansu će kod kuće koristiti i održavati boju uz Blondifier cool šampon sa ljubičastim pigmentom. Uz cool šampon će biti puno lakše održavati hladni refleks u kosi te će kosa biti zdravija i sjajnija. Zaštita od oksidacije, veći sjaj i ekstrakt akai bobica su benefiti zbog kojih će vaša plava kosa progovoriti i reći vam hvala.

Blonde bestie sprej će biti veliki miljenik među plavušama. Osim što njeguje i štiti blond kosu ja bih ga nazvala i parfemom jer ima predivan osvježavajući miris.

Sve ove proizvode možete pronaći u L’Oréal Professionnel salonima.

blondifier

Kažu da se plavuše bolje zabavljaju, postavljam si pitanje kako se tek zabavljaju plavuše koje koriste Blondifier? Javite mi! Instagram @ivona.trzicc

L'Oréal Professionnel Facebook
L'Oréal Professionnel Instagram

loreal professionnel logo

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.