Oduvijek mi je bio užitak promatrati žene kako dodiruju svoju kosu, na koji način i s kojim izrazom lica žude za promjenom ili zrače zadovoljstvom. Istovremeno ne sluteći da u svojoj glavi formiram idealnu frizuru za njih. Jednom sam se prilikom uplela u neobavezni razgovor dviju prijateljica i dala im odgovor na postavljeno pitanje: „Kako bi mi stajale šiške?“

Ivona Tržić
Ivona Tržić

L'ORÉAL PROFESSIONNEL

Potaknuta tom temom odlučila sam napraviti anketu na Instagram Storyu. Djevojke, dame i žene ispričale su mi svoje priče.

Izdvojila bih neke od njihovih priča:

„Zato što smo bombardirani šiškama zavjesama na Instagramu.“
„Šiške sam imala samo jednom i to je bio jedan od onih puteva kada ti lajtmotiv postane - "nema veze, kosa će narasti.“
„Jedina osoba koja može biti moj „ošišaj šiške“ pokretač je moj frizer, da mi kaže sjedni ravno, zatvori oči i kad ih otvoriš vidjet ćeš novu, zadovoljniju sebe.“
„Prebrzo rastu i ne da mi se ići frizeru svakih tjedan i pol, k tome mi se masti čelo, ali slatka sam si s njima.“

Pronalazite li se u jednoj od ovih ispovijesti?

Pogledajte primjerice Emmu Watson koja izgleda kao super cool, chic dama. Njoj šiške sigurno neće smetati, niti će imati obavezu skraćivanja svakih dva tjedna. Bella Hadid ima savršenu sexy frizuru, ako želite šiške koje će naglasiti vaše oči, a ne želite ići pod škare kupite si umetak za šiške. Umetak vam omogućuje nošenje šiški u raznim kombinacijama, primjerice na visoki rep.

siske 2018

Bella Hadid

siske 2018

Emma Watson

Postoje i verzije - kako ih ja zovem - multifunkcionalne šiške i iz svog iskustva mogu reći da su mi najdraže. Bez problema mogu se pomicati s jedne na drugu stranu i na sredinu. Kada šiške rastu ne stvaraju problem prilikom stiliziranja.

Vjerujem da su mnoge žene barem jednom u životu došle u napast da ih ošišaju. Stajale joj ili ne, one se uvijek vraćaju u modu i teško im je odoljeti.

siske 2018

Alexa Chung

siske 2018

Lily Collins

siske 2018

Dakota Johnson

Šiške mogu izgledati predivno ako ih frizer zna dobro ošišati i ukomponirati s raznim stilovima i tehnikama šišanja. Savjetujem vam da u svojoj kućnoj rutini najviše pažnje obratite na položaj fena prilikom sušenja šiški. Dobro usmjeren fen upola smanjuje brigu i jamči vam ljepši pad i manje brige.

Želite li postići prirodniji efekt s dozom razbarušenosti predlažem vam L'Oréal Professionnel Savage Panache koji u sebi sadrži visoku koncentraciju mikro čestica pudera - osim što će te postići wow efekt čestice pudera će usporiti mašćenje kose.

Šiške su definitivno jedan od najpoželjnijih modnih dodataka svake suvremene žene.

L'Oréal Professionnel Facebook
L'Oréal Professionnel Instagram

loreal professionnel logo

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.