Slažete li se da ništa ne može nadmašiti prirodan osmijeh na ženskom (zadovoljnom) licu? Činjenica je da nas različite stvari vesele i potiču baš taj osmijeh. Od kad je žena i vijeka, ljepša polovica se voli uređivati i brinuti o svom izgledu. Kroz vrijeme je to bilo na različite načine, a danas se žene sve više vraćaju prirodi i njenim blagodatima

Ivona Tržić
Ivona Tržić

L'ORÉAL PROFESSIONNEL

Zdrava, sjajna i ne otežana kosa će na mom licu uvijek izmamiti osmijeh i dati mi prostora da neometano šetam sunčanom stranom ulice. L'Oréal Professionnel na tržište je lansirao Source Essentielle, prirodnu i vegansku profesionalnu njegu za kosu koja se dopunjuje u salonu. Sam naziv linije nam govori što znači: source = izvor, dakle priroda nam daje izvor iz svojih visoko kvalitetnih sastojaka. L'Oréal Professionnel u svojim je laboratorijima testirao više od 60 formula kako bi na tržište izašla ona savršena, 80-100% prirodna.

Linije su podijeljene u četiri kategorije za četiri različite potrebe kose.

U današnje vrijeme osjetljivo vlasište nije rijetka pojava. Vanjski utjecaji, stres, nedostatak tjelesne aktivnosti i emocije mogu utjecati na stanje vlasišta. Zato je potrebno voditi brigu o cijelom organizmu i poštovati ga. Moramo djelovati iznutra prema van: paziti što od hrane unosimo u svoje tijelo, birati kvalitetne materijale koje ćemo odjenuti te redovito vježbati. Takav krug zadovoljstva će utjecati na kvalitetu života. Neki takav život nazivaju trendom, dok ga neki smatraju jednostavno povratkom prirodi.

No, osim unutarnjeg djelovanja, na vlasište moramo utjecati i izvana kako bismo uklonili eventualne iritacije. Primjerice cvijet nevena jak je antiseptik za vlasište koji se često koristi i u narodnoj medicini, a u kombinaciji s kamilicom unutar Delicate linije umirit će svrbež vlasišta i pružiti mu anti-stres tretman.

loreal professionnel source essentielle

Normalna do tanka kosa ponekad zahtjeva svakodnevno pranje. Prilikom tih dnevnih rutina koje otvaraju i čiste kosu, potrebno joj je pružiti hidrataciju i osjećaj lakoće. Listovi bagrema i esencija aloe vere pružiti će kosi vitamine i mikro elemente za balans vlasišta prilikom svakog pranja Daily šamponom.

Cvijet jasmina jako je popularan u kombinaciji sa zelenim čajem, a kosi pruža vitamine. Suhoj kosi neophodno je da od šampona dobije obnavljajuće sastojke, stoga će joj cvijet jasmina sa sezamovim uljem u Nourishing liniji pružit duboku hidrataciju uz mekan i svilenkasti učinak. Uvijek sam govorila svojim klijenticama da s kosom nema puno mudrolije, koliko joj uzmemo toliko joj trebamo vratiti. Obojena kosa ipak traži malo posebniji tretman. Kombinacija ploda smokve i lavande iz Radiance linije pružit će joj čitavo bogatstvo antioksidanata, hidratizirajućih elemenata i vitamina.

loreal professionnel source essentielle

Osim što je Source Essentielle 80-100% prirodna linija za njegu kose, L'Oréal Professionnel pobrinuo se da čiste dizajnirane formule budu transparentno naznačena na ambalaži. Eko dizajnirane četvrtaste bočice šampona omogućavaju optimizaciju prilikom transporta, a sama ambalaža pruža mogućnost dopunjavanja u salonu do 3 puta.

loreal professionnel source essentielle

Source Essentielle svojim će mirisima u vama probuditi sva čula. Prilikom masaže u salonu zatvorite oči, duboko udahnite i uživajte u buđenju svih osjetila, a nakon toga prošetajte svoj osmijeh sunčanom stranom ulice. Ako nema sunca sigurna sam da ćete ga vi osjetiti.

L'Oréal Professionnel Facebook
L'Oréal Professionnel Instagram
loreal professionnel logo

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.