Sve se više slavnih žena odlučuje za kratku kosu... Različite verzije Pixie frizure i potpuno kratkog boba imaju veliku čar i mogu se nositi na niz načina... I na crvenom tepihu najglamuroznije filmske nagrade Oscar, kratka kosa izgleda - fantastično. Osim toga, kako moderne žene zbog prezaposlenosti, nemaju dovoljno vremena posvetiti se sebi, kratka kosa je idealna opcija - možete je stilirati u nekoliko minuta

kratka kosa 2017

Rita Ora

Kada se odlučite za kratku kosu to nikako ne znači da ćete stalno imati istu frizuru. Kratka kosa zahvalna je za stiliranje, a i o načinu šišanja ovisi kako ćete je kasnije nositi. Možete eksperimemtirati s dužinama po dogovoru sa svojim frizerom i odlučiti se za neke od kratkih frizura koje su hit ovog proljeća:

kratka kosa 2017

Sienna Miller

KRATKI BOB - postepeno ili ravno ošišana - kosa je sa stražnje strane glave kraća, a prema naprijed lagano duža. Može se nositi u valovima, ravno ili u neurednoj messy varijanti. Ovom bobu sve paše.

kratka kosa 2017

Janelle Monae

KLASIČNI PIXIE - kosa je duga oko 5 cm na pozadini glave, postepeno ošišana, a sa strana vrlo kratka i ne pokriva uši. Šiške su duže i s njima upravljate ovom frizurom. Pixie ne treba puno friziranja i daje vam vilinski izgled.

kratka kosa 2017

Scarlett Johansson

MOHAWK - kosa je vrlo kratka s obje strane i straga, ošišana je mašinicom (ovisno o dogovoru s klijenticom), a gornji dio je znatno duži i bez prijelaza. Ova frizura se može nositi na različite načine i uvijek izgleda odlično! Bilo da je nosite razbarušeno kao da ste se tek ustale iz kreveta, zalizano, u valovima ili počešljano na jednu stranu. Na ovoj se frizuri odlilno vide pramenovi i igra nijansama.

kratka kosa 2017

Michelle Williams

Kratke frizure daju vam mogućnost eksperimentiranja bojama. Podnose intenzivne "lude" tonove, pramenove, pretapanja... Isto tako, za neke prigode frizuru možete začiniti nekim ukrasom u kosi. Za styling preporučujemo L'Oreal Professionnel SCULPTE pastu pomoću koje ćete istaknuti pramenove kose i poigrati se sa svojom novom frizurom.

kratka kosa 2017

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.