Anita Dujić Veljača predstavila je Hrvatskoj novi, prirodan, organski, eko i sirov Johnny Organic. U skladu s njegovom zvjezdanom filozofijom, kako je ličnost satkana od najsitnijih detalja, po prvi put se u javnosti pokazao u bistrou ''Šumski kuhar'' uz glazbenu podršku harfistice Doris Karamatić

johnnyorganic_superhrana_cijela

Johnny Organic je prirodna superhrana za kožu koja prodire izvana prema unutra te je jestiv s obzirom da je napravljen od superhrane. U ponudi su trenutno piling za tijelo, piling i maska za lice te šampon i maska za kosu. Posebnost ove linije kozmetike je to što je napravljena od superhrane. Također, ona je bez alergena i iritatata, u potpunosti je prirodna i organska te nije testirana na životinjama.

Piling za tijelo dolazi u nekoliko varijanti: Detox s himalajskom solju, Anti-celulit piling za tijelo s kavom te Antioksidant piling za tijelo od kakaa. Maske i piling za lice dolaze u dvije varijante, Detox Superfoods i  Antioksidant Cacao.  Johnny je bacio svoje čari i na kosu, a trenutno je u procesu kreiranja krema za njegu lica.

johnnyorganic_superhrana_cijela1

Unatoč tome što je rođen prije manje od godinu dana u Sloveniji  zbog velikog interesa Johnny  je krenuo u globalnu ekspanziju. On je sestrinski projekt tvrtke Nutrisslim koja se bavi distribucijom i prodajom zdrave hrane, točnije superhrane.

johnnyorganic_superhrana_cijela2

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.