Liftmasaža nije masiranje dok se vozite u liftu :), već neinvazivni face-lifting pomoću uređaja LPG Lift M6 i Cellu M6 koji stimuliraju prirodnu aktivnost kože kako bi ona bila što elastičnija, mekša i zategnutija. Tretmani su idealni za vraćanje sjaja i tonusa koži upravo pred blagdanske svečanosti

zena, liftmasazaLiftmasaža, revolucionarni tretman ljepote, sprečava znakove starenja i uspješno se bori protiv njih. Jedinstveni tretman liftmasažom na uređajima LPG Lift M6 ili Cellu M6 djeluje na sve sastavnice kože lica, vrata i dekoltea te stimulira njezinu prirodnu aktivnost. Prirodno i ugodno djelovanje liftmasaže prilagođava se svim tipovima kože, čak i onoj najosjetljivijoj.

Riječ je o ugodnoj mikromasaži kojom se osnažuje struktura kože i time otklanjaju vidljivi znakovi starenja, uslijed trodimenzionalnih mehaničkih stimulacija koje djeluju na elastičnost i čvrstoću kože. Bore se smanjuju, poboljšava se kakvoća kože i vraća njezin prirodni sjaj. Osim za lice, razvijeni su i posebni tretmani za područje vrata, grudi i dekoltea.

Kako izgleda tretman liftmasaže?

Uređaji LPG Lift M6 i Cellu M6 koji provode liftmasažu na raspolaganju imaju nekoliko tretmanskih glava koje se koriste ovisno o problematici kože i tretiranom području.

Lagani vakuum zateže kožu lica dok svaki pokret mobilnih zalistaka uređaja daje koži trodimenzionalnu obradu: vodoravnu, poprečnu i tangencijalnu.

lpg uredjajNajbolji rezultati postižu se nakon petnaest do dvadeset tretmana koji se provode dva puta tjedno. Jedan tretman traje 30 minuta i izrazito je ugodan, poput lagane masaže lica, što daje dodatni osjećaj opuštenosti i zadovoljstva.

Nakon tretmana, koji je potpuno neinvazivan, lice je osvježeno, sjajno i utegnuto.

Također, nakon provedenog tretmana, preporuča se održavanje postignutog rezultata s dva tretmana mjesečno.

Beauty centar Martimex
Vlaška 70b
Tel. 01 4556-222


Cijena jednog tretmana iznosi 250,00kn 
(Kura od 10 tretmana iznosi 2.250,00kn)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.