Objavljujemo imena sretnih dobitnica parfema "A Scent by Issey Miyake", koje je opisan kao zen parfem koji će sigurno biti sjajno pojačanje u vašem kupaonskom ormariću

scent issey miyake

Pet čitateljica koje dobivaju "A Scent by Issey Miyake" toaletnu vodu od 30 ml su:

1. Mirjana Drvar, Zagreb

2. Katarina Sruk, Čučerje

3. Davorka Zmijarević, Zagreb

4. Sanja Žurga, Rijeka

5. Marija Tanasković, Osijek

Novi parfem jednog od najinovativnijih dizajnera današnjice, Isseyja Miyakea, miris je jednostavno nazvan "A Scent by Issey Miyake". Minimalizam i čistoća oblika, boja i mirisa oduvijek su bili zaštitni znak samozatajnog Miyakea.

Dok je njegov prvi parfem posvećen esencijalnoj vodi, drugi "Le Feu d'Issey" vatrenom elementu, najnovija mirisna posveta upućena je zraku, svježem poput onog s japanskih planina.

Zeleno citrusnu svježinu osigurao je limun verbena, isprepleten cvjetnom atmosferom zumbula i galbanuma koja parfemu daje balzamičan i blag trag. Donje note ženstvenog jasmina i toplog cedra transparentnom povjetarcu daju zemaljsku postojanost.

Bočica u obliku staklenog bloka sa zelenkastim odsjajem i diskretno napisanim imenom parfema, dodatno naglašava zen karakter mirisnog oblaka čija opuštena prisustnost oduševljava sve ljubitelje diskretnih i postojanih parfema.

"A Scent by Issey Miyake" dostupan je kao toaletna voda u limitiranoj verziji od 30 ml, u bočicama od 50, 100 i 150 mililitara te kao deodorant spray. Liniju za tijelo čine gel za tuširanje i čarobno nježno mlijeko za tijelo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.