Knjiga "Muškarci, novac i čokolada" mlade spisateljice Menne van Praag, apsolutno je savršen protuotrov za dan pun stresa. Feel good ženska knjiga koja vas šarmantno navodi da sami sebi iskreno odgovorite na pitanje - što mi nedostaje na putu do istinske sreće?

muskarci, novac i cokolada, menna von praagMaya provodi dane sanjareći o savršenom životu; o životu ispunjenom ljubavlju, uspjehom i zadovoljstvom. Pokušava pronaći ispunjenje tragajući za muškarcem i novcem, a kada to ne djeluje, utjehu traži u čokoladi. No to je ostavlja praznom i izgubljenom. Maya upoznaje tajanstvenog stranca i kreće na duhovno putovanje, otkrivši što joj je cijelo vrijeme nedostajalo.

Topla i dirljiva priča o ljubavi , hrabrosti i prosvjetljenju, knjiga "Muškarci, novac i čokolada", u izdanju Naklade Ljevak,  otkriva što se sve može dogoditi kada otvorite svoje srce duhovnim tajnama koje prebivaju u stvarnom svijetu. Ova priča pokazuje kako da volite muškarca, a da pritom ne izgubite sami sebe, kako da pronađete posao koji će ispuniti vaše srce i kako da vam čokolada bude izvor zadovoljstva, a ne boli.

O autorici:

Menna van Praag je spisateljica-slobodnjakinja, diplomantica s Oxforda i ljubiteljica čokolade. Produhovljena promišljanja njezine majke Vicky dovela su je do prosvjetljenja koje se u njoj rađalo tri dana; to je iskustvo iznjedrilo njezinu prvu knjigu "Muškarci, novac i čokolada". Menna sa svojim suprugom Arthurom, kulinarskim čarobnjakom, živi u Cambridgeu. Ovih dana rade na ostvarenju svojega dugo sanjanog projekta: otvorenja kafića koji bi ujedno bio i knjižara.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.