Objavljujemo imena sretnih dobitnica super chick-lit poslastice "Svatko ima svoju Bono priču"  - sjajne i duhovite ženske knjige o Bonu i njegovoj otkačenoj obožavateljici

svatko ima svoju bono pricu

Pet čitateljica koje od biblioteke ČitaOna i Femine.hr dobivaju knjigu "Svatko ima svoju Bono priču" su:

1. Ivana Herceg, Jastrebarsko

2. Anica Mirosavljević, Slavonski Brod

3.  Andrea Špehar, Zagreb

4. Sandi Fabjanović, Split

5. Emina Lipovšćak, Zagreb

I vi imate svoju, je l' da? Bono priču... Znate kako idu te lovačke o celebrityjima: "Bono? Stajao sam kraj njega u WC-u jednog puba. Okrznuo me krajičkom oka dok je gledao u svog malog. Ja sam već bio gotov, a tip je još stajao. Velim ja: Što je, Bono, trema, a?"

Aoife Collins nema svoju Bono priču, ali to joj je trenutačno najmanja briga. Jednog sumornog ponedjeljka, i stanodavac i nadređeni su joj priopćili kako je vrijeme da krene dalje. Bez novca, stana, muškarca i tek sa snom da postane modna dizajnerica, Aoife je prilično očajna. No, čemu prijatelji služe ako ne da ti pomognu kada je najpotrebnije, makar tek ponudivši okladu koju ne možeš odbiti?

Upozna li, dakle, Aoife Bona Voxa osobno i susret potkrijepi istinitom pričom, najbolji prijatelj Rory nagradit će je s 5000 eura. Iako u početku skeptična, Aoife prihvati ponudu i kreće u potragu za pjevačem grupe U2. A kojim se sve metodama i smicalicama može poslužiti maštoviti ženski um ne bi li došao do cilja, možete samo zamisliti...

Najnovija, četvrta po redu, knjiga u biblioteci ČitaOna predstavlja malo drugačiju chic-lit knjigu posvećenu svakoj djevojci i ženi koja se ne želi odreći djetinjaste sponatnosti i hrabrosti i u trenucima obilježenima ozbiljnim problemima i životnim prekretnicama.

Ali prije svega, u romanu "Svatko ima svoju Bono" priču pronaći će se svi oni kojima vlastiti idoli nisu tek daleki predmeti obožavanja, već i inspiracija za vlastite životne priče.

Anne-Marie O'Connor mlada je irska spisateljica čiji je prvijenac "Svatko ima svoju Bono priču" zauzeo visoko mjesto na irskim ljestvicama najprodavanijih knjiga. Iduća knjiga My Made-Up Life duhovito obrađuje obiteljske i prijateljske odnose, dok se u sljedećem djelu, kazališnoj drami The George Michael Fun Club ponovno dotakla pop kulture. Danas živi u Manchesteru i piše za televiziju i kazalište.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.