Višestruko nagrađivana britanska spisateljica Berlie Doherty publiku je očarala svojim romantičnim romanom, prepunim spletki i intriga - „Velika tajna". Volite li romane koji se događaju u malim mjestima, u kojima svatko svakoga poznaje, a zapravo nitko nikoga ne poznaje istinski - ovo je prava knjiga za vas

velika tajna, berlie doherty

Dvije čitateljice kojima Naklada Ljevak i Femina.hr daruju knjigu "Velika tajna" ugledne britanske spisateljice Berlie Doherty, su:

JOSIPA PERINčIć, ZADAR

MAJA RENER, KUPLJENOVO

„Velika tajna" roman je o obitelji Barnes, obitelji koja već generacijama živi u jednom malenom mjestu. Blizanke Madeleine i Grace, njihova sestrična Elspeth, Colin i Oliver, stara tetka Susan... - glavni su likovi ove intrigantne priče. Blizanke imaju tajnu. Ima je i tetka Susan. U ovome mjestu tajne su posvuda, no koliko god tajna bila velika, jednom se mora nekome povjeriti... Knjiga će vam pokazati da ništa nije vječno, ljudi umiru, a čak i najljepša mjesta moraju se promijeniti; a velike tajne, baš kao i velike ljubavi, moraju se jednom otkriti.

O autorici: Berlie Doherty višestruko je nagrađivana i poznata britanskih spisateljica, pjesnikinja, dramatičarka i scenaristica. Među ostalima, dobitnica je prestižne nagrade - Carnegie Medal za „Dear Nobody" te „Granny Was a Buffer Girl".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.