Zagrebački Off Theater Bagatella i Femina.hr pozivaju vas na odličnu novu Bagatellinu predstavu - "Autostopistica" - monokomediju u kojoj briljira mlada glumica Natalija Vuković. Sve što trebate napraviti jest isprintati svoj kazališni bon i pokazati ga na ulazu u teatar

autostopistica, natalija vuković

S obzirom da ste u svojim komentarima tako živo i aktivno sudjelovali u raspravi o predstavi "Autostopistica", pozivamo vas (a i sve ostale) na izvedbu predstave u subotu, 12. studenoga, u 19:30, u zagrebački Off Theater Bagatella, Bednjanska 13. Sve što trebate napraviti je isprintati svoj kazališni bon i pokazati ga na ulazu u teatar (bon vrijedi za dvije osobe).

Bon za predstavu Autostopistica

Parafrazirajući riječi mlade djevojke - Autostopistice - iz komedije, navodno nema ništa ljepšega nego kada vam, nakon nekoliko sati stajanja na cesti, odjednom iza guze zaškripe gume BMW-a, a vozač vam vikne:  „Upadaj, mala!" Ponekad vam stanu i takvi čudaci da morate u sekundi odlučiti - „ući ili ne ući?" Hamlet bi rekao - pitanje je sada! Iako za volanom vidi tipičog perverznjaka (iskustvo je ne vara), nakon nekoliko sati držanja palca u zraku, Autostopistica će pristati sjesti u makinu i crnome vragu pa i seksualnom manijaku! Naravno, čim je tip počne hvatati, Autostopistica ima već spremljeni tekst kao:  „HIV sam pozitivna" ili „idem u Split na presađivanje bubrega!" To su samo neke od dogodovština i iskustava jedne samosvojne mlade žene na cestama Lijepe naše, sve dok ne stopira autohtonog hrvatskog izvanzemaljca. Nažalost, to se sve ne može ispričati, to se mora vidjeti!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.