Nuxe Écran Prodigieux emulzija za zaštitu kože od sunca sa zaštitnim faktorom 30 idealno je rješenje za sve one koji žele zaštititi svoju kožu od sunca tijekom cijele godine, u svim situacijama i vremenskim uvjetima

nuxe ecran prodigieux

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju Nuxe Écran Prodigieux njegujuću emulziju za lice protiv sunca s faktorom 30, su:

VESNA OPAČAK, SLAVONSKI BROD

JELENA SAMBOL, IVANEC

RADMILA JURIĆ, HRVATSKA KOSTAJNICA

MARTINA BOšNJAK, VINKOVCI

JELENA CRNJAC, ZAGREB

Polifenoli kakaa djeluju kao snažni antioksidansi odgađajući proces starenja stanica epiderme te štite kožu od staničnih oštećenja DNK. Ekstrakt jasmina bogat je flavonolima koji, stimulirajući prirodni obrambeni mehanizam kože, štite kožu od staničnog oštećenja uzrokovanog UV radijacijom. Vitamin E kao vrhovni antioksidans i vitamin mladosti stimulira zaštitu integriteta stanica kože.

nuxe ecran prodigieux

Zaštita od sunca nosi zaštitni faktor 30 (SPF 30) omogućavajući visoku zaštitu kože, kombinacijom kemijskih i mineralnih sunblock filtera, djelujući na zaštitu i od UVA i od UVB zračenja. Ova nemasna emulzija ne lijepi se i ne ostavlja bijele tragove na koži, a može se koristiti samostalno ili preko vaše uobičajene dnevne kreme.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.