Clarisonic, pionir na području soničnog čišćenja i njege kože s učinkom potpune preobrazbe, predstavlja svoju najveću inovaciju: najnapredniji intuitivni uređaj za čišćenje, masažu i piling kože lica i tijela. Uređaj i četkice za čišćenje novog Clarisonicovog Smart Profilea uključuju tehnologiju 'pametnih' mikročipova – pritiskom na tipku, vrijeme i intenzitet čišćenja lica i tijela automatski se prilagođavaju potrebama korisnika

clarisonic smart profile

Ova napredna tehnologija omogućava praćenje korištenja te upozorava korisnike o potrebi za zamjenom četkice. Samo kod Clarisonicovih uređaja četkice osciliraju naprijed-natrag od 200 do 300 puta u sekundi. Ovaj patentirani pokret u kombinaciji s Clarisonicovim učinkovitim gelom omogućuje nježno i dubinsko čišćenje, masiranje i piling kože lica i tijela.

„Clarisonic je izumio i patentirao sonično čišćenje prije više od deset godina te i dalje predano radi na novim inovacijama.", izjavio je dr. Robb Akridge, suosnivač i izumitelj u tvrtki Clarisonic. „Smart Profile naše je najveće postignuće dosad – uređaj je kombinacija 'pametne' tehnologije i dojmljivih turbo funkcija, jednostavan je za korištenje i čisti kožu preko 11 puta učinkovitije od čišćenja rukom."

clarisonic smart profile

Sve nove Clarisonicove 'pametne' četkice imaju ugrađen predprogramirani mikročip koji uređaju šalje informacije o načinu rada ovisno o dijelu lica ili tijela koji želite očistiti, automatski prilagođavajući brzinu, frekvenciju i vrijeme čišćenja. Smart Profile ima novi dizajn s vizualnim oznakama brzine, načina rada, trajanja baterije i zamjene četkice. Korisnici sada mogu njegovati lice i tijelo uz pomoć jedinstvenog, jednostavnog uređaja Smart Profile.

Cijena: 2.077,16 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.