Jedinstvena beauty lokacija u Draškovićevoj 54 spaja ekskluzivne brendove skincarea, haircarea i bodycarea prvi put na jednome mjestu. Paula's choice, Skintegra, Geek & georgeous i Gallinée

opposite nova beauty oaza u zagrebu

Na više 160 četvornih metara Opposite nudi drukčije iskustvo kupovine, uz niche brendove, stručne savjetnice te upoznavanja s najnovijim trendovima i redovnim događanjima za kupce. Ova nova adresa predvodnicima beauty industrije nudi promišljen i inovativan odabir hero brendova, a istu filozofiju prenosi i na minimalističkom uređenju prostora. 

opposite nova beauty oaza u zagrebu

U 2021. maloprodaja predstavlja puno više od praktičnosti. Riječ je o fizičkom prostoru koji ujedinjuje pomalo zaboravljenu integraciju senzoričkih informacija, radost otkrića novog proizvoda i stvaranje novih iskustava koja nisu vezani samo zidovima. Upravo je asortiman ono čemu se posvetilo najviše pažnje te će stalno doživljavati preinake koji će se odražavati i na prostorne intervencije.

opposite nova beauty oaza u zagrebu

U Oppositu možete vidjeti, isprobati i odabrati nezaobilazni američki skincare brend Paula’s Choice, Skintegrine dobro znane favorite te se upoznati s prestižnim francuskim brandom koji je započeo mikrobiomsku revoluciju u njezi kože od glave do pete - Gallinée. Osim toga, otkrijte i mladi brend o kojem se sve više priča - Geek&Gorgeous, održive proizvode za njegu kose talijanskog branda Davines i francuski klasik DermEden.

opposite nova beauty oaza u zagrebu

I dok spomenuta lokacija nesumnjivo ima potencijal kozmetičke meke, to je prije svega nastavak ideje koja je izrasla naslanjajući se na uspjeh domaćeg brenda Skintegra. Ovom ambicioznom projektu u budućnosti možemo poželjeti još više, a s obzirom na uspjehe do sada, zasigurno će postati nezaobilazno mjesto brojnih skincare i beauty zaljubljenika.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.