Posvećena rijetkom i posebnom cvijeću, Avonova linija mirisa Rare Flowers, donosi prekrasan parfem kojem je u srcu zavodljiva i profinjena – noćna orhideja - Avon Rare Flowers Night Orchid. U sofisticiranoj bočici ljubičastih tonova nalazi se dragocjeni senzualni nektar kojem ćete teško odoljeti

avon rare flower nigh orchid

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju novi Avonov miris Rare Flowers Night Orchid, su:

NADJA SUšANJ, MATULJI

VESNA LATINSKI, LIPIK

DOROTEA IVANA HORVAT, ZAGREB

Jedinstven, profinjen i dugotrajan, miris Nigh Orchid u svome srcu ima dragocjen cvijet noćne orhideje. Namijenjen je ženama koje vole suptilnu, tajanstvenu, misterioznu i decentnu igru zavođenja i koje uživaju u luksuznim parfemima. Bočica mirisa svojim bojama i oblikom priziva ljepotu cvijeta noćne orhideje, dočaravajući i na vizualan način njenu posebnost.

Note mirisa su doista posebne i specifične – miris se otvara notama ružičastog papra, gorke naranče i zrele dunje. Srce mu je cvjetno – tu su ljubičica, noćna orhideja i esencija Rothchildove orhideje; bazu mirisa čine kašmir, vanilija i zlatna gardenija.

Poznati po nekim od najslavnijih mirisa na svijetu, ovaj su jedinstven parfem za Avon kreirali nosevi Annie Buzantin i Frank Voelkl.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.