Kozmetika Yves Rocher je kozmetika broj jedan u Francuskoj, a sada polako počinje osvajati i hrvatsko tržište. Osnovni temelj ovog beauty branda je botanika i velika moć koju biljke imaju u službi ljepote. Yves Rocher koristi regenerativnu snagu biljaka uz puno poštivanje biljnog svijeta, svih živih organizama te održivosti prirodne ravnoteže na zemlji

yves rocher hrvatska

Vrhunska francuska marka biljne kozmetike - Yves Rocher - po prvi je puta u Hrvatskoj održala prezentaciju novih linija svojih preparativnih i dekorativnih proizvoda. Uzvanicima u hotelu Sheraton, francuski su stručnjaci prezentirali posebne vrijednosti marke, predstavili paletu novih proizvoda kao i projekte koje pripremaju na hrvatskom tržištu.

Francuski beauty brand  Yves Rocher nazvan je po svome osnivaču - Yvesu Rocheru - koji je vjerovao u kozmetiku na biljnoj bazi, dostupnu svim ženama. Yves Rocher započeo je s radom 1959. godine u svom rodnom mjestu La Gacilly u Bretanji u Francuskoj. U skladu s osnovnim vrijednostima usmjerenima na očuvanju prirode, Yves Rocher se obvezao posaditi milijun stabala diljem svijeta, a do 2011. godine posađeno je čak 15 milijuna stabala u brojnim zemljama poput Indije, Brazila, Senegala, Etiopije itd. Obilježavanjem 50 godina svoga postojanja - u Yves Rocheru su se obvezali prema  organizaciji UNEP (Program zaštite okoliša Ujedinjenih naroda) da će posaditi čak 50 milijuna stabala u narednih pet godina.

la gacilly, yves rocher
Yves Rocher započeo je s radom 1959. godine u svom rodnom mjestu La Gacilly, romantičnom gradiću u francuskoj pokrajini Bretanji

Botanika i moć biljaka osnovni su temelj marke Yves Rocher, koja koristi regenerativnu snagu biljaka uz puno poštivanje biljnog svijeta, svih živih organizama te održivosti prirodne ravnoteže na zemlji. Za preparate iz nove linije proizvoda koristi se preko tisuću različitih sastojaka iz biljnoga svijeta, koji već prema uvriježenoj praksi Yves Rochera nisu  genetski modificirani, a sami se proizvodi ne testiraju na životinjama.

Među novim proizvodima ističu se Expert Reparation za njegu tijela na bazi karite maslaca za vrlo suhu kožu, Ovale Lifting maska za lifting efekt lica i vrata, Serum Végétal krema i filer protiv dubokih bora te Moment de Bonheur - novi parfem. Pored toga, ove sezone je posebno zapažena nova make up linija za proljeće 2012. te inovacija na tržištu: Minceur Detox - preparati za detoksikaciju i otpuštanje masnoća. Moramo istaknuti da su proizvodi visoke kvalitete, a njihova je cijena iznimno pristupačna.

yves rocher, prezentacija sheraton
Prezentacija kozmetike Yves Rocher u Sheratonu

Zrinka Novosel, zastupnica Yves Rochera za Hrvatsku istaknula je kako je brand Yves Rocher prisutan na 5 kontinenata te u više od 80 zemalja. Njegovi proizvodi prodaju se u više od 4.000 trgovina i salona ljepote, gdje  uživaju povjerenje od preko 30 milijuna potrošača, a Hrvatska se toj velikoj obitelji pridružila prošle godine. „Trend povratka prirodi, prirodnoj prehrani i kozmetici, kao i trend očuvanja prirode i biljnog svijeta u uzlaznoj je putanji i u Hrvatskoj te smo ovim putem odlučili vrhunsku vrijednost proizvoda i cjenovnu dostupnost svakom potrošaču (kao jedan od temeljnih postulata marke) predstaviti široj javnosti." - zaključila  je Zrinka Novosel.

Proizvodi su dostupni u Yves Rocher trgovinama u Zagrebu - Ilica 28 te Arena centar Zagreb.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.