Ženstvene boje, uzorci cvjetića i listića te dinamika između jednobojnog i oslikanog nokta - takva manikura je trend ovog proljeća. Ovaj romantičan, ljupki i istinski proljetni nail art voljet će mnoge žene jer je nenametljiv i nježan, a zanimljiv i privlači poglede. Može se nositi i kombinirati uz poslovni stil, ali i uz ležernije modne kombinacije

floral nail art, josipa beauty & pro

Floralni motivi u kombinaciji s jednobojnim notkima veliki su hit ovog proljeća jer prizivaju romantičnu boho estetiku i hippie chic stil. Želite li u salonu realizirati ovakvu manikuru, izdvojite sat vremena za ugodnu relaksaciju. Najprije ćemo vam napraviti klasičnu manikuru - dakle, oblikujemo, porašpamo i ispoliramo nokte te potiskujemo i, po potrebi, režemo višak kožice.

Nakon toga slijedi odmašćivanje nokta tj. skidanje masnoće s noktiju uz pomoć CND odmašćivača. Nakon što smo s time završili, nanosimo trajni lak - najprije stavimo bazu, zatim boju kao podlogu i nakon toga slijedi nail art u bojama koje klijentica želi. U ovom slučaju to se izvodi u 5 boja i nakon toga ide završni sloj kao nadlak za sjaj nokta. Sve se oslikava ručno bez ikakvih gotovih predložaka, a hit boje sjedinjene su u cvijeću kao nježnom nagovještaju proljeća.

Postupak traje: 1 sat i 15 minuta
Cijena: 150 kn
Nail art: 10 kn po svakom noktu

Trendove manikure za vas svakog mjeseca donosi Josipa Nenadić

Salon Josipa Beauty & Pro
Horvaćanska cesta 31 C, Knežija, Zagreb
Telefon: 3010-816
Mob:  098-184-1756 

Facebook Josipa Beauty & Pro
Instagram Josipa Beauty & Pro

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.